5 metode bizare prin care poţi distruge un laptop

0
632

Aproape oricine ştie faptul circuitele electrice şi lichidele nu fac casă bună împreună, însă credeţi-ne pe cuvânt există metode mult mai bizare prin care îţi poţi distruge laptopul.

Unele „avarii” mai pot fi reparate, altele nu. Dacă eşti „fericitul” posesor al unui laptop care a trecut prin tratamente dificile ca cele din Top-ul nostru şi eşti din Bucureşti, este posibil ca norocul tău îţi surâdă până la urmă. Spun asta pentru în capitală există o firmă ce oferă servicii de reparatii laptop specializată pentru astfel de scenarii. Cunosc multe persoane ale căror laptop-uri suferiseră accidente fatale, gen display spart sau lichid vărsat pe tastatură, care şi-au găsit alinarea în mâinile specialiştilor de la ServiceLaptop.org.

Din multe privinţe, un laptop este vulnerabil atunci când te aştepţi mai puţin. De cele mai multe ori, între utilizator şi dezastru nu există decât o bucată subţire de plastic care protejează părţile componente ale laptop-ului.

Stând de vorbă cu specialiştii de la ServiceLaptop.org, am realizat un top 5 cu cele mai bizare accidente întâlnite de aceştia.

Locul 5: Îmi pare rău iubita mea dar am lovit cu pumnul laptopul
„Lovirea laptop-ului cu pumnul, chiar şi dacă acesta este stins, poate duce la defecţiuni grave la nivelul plăcii de baza, până la fisurarea acesteia” spune specialistul nostru.

Locul 4: Isteria Facebook
O adolescentă a descoperit o poză pe reţeaua de socializare în care iubitul acesteia săruta o altă fată. Din moment ce iubitul nu era acolo, s-a gândit laptopul ar avea nevoie de o aterizare forţată pe podeaua dură.

Locul 3: Copilul tău de 5 ani a descoperit gravitaţia
De fiecare dată când laptopul cade de la o înălţime mai mare de 60-70 de centimetri, se pot desprinde sau rupe părţile componente ale acestuia.

Locul 2: Adormitul în stare de ebrietate pe laptop
În momentul în care adormi pe laptop, greutatea corpului va îndoi dispozitivul iar display-ul acestuia poate fi compromis.

Locul 1: Lichide necunoscute
Dacă se întâmplă regurgitaţi pe laptop, avem un sfat. Spuneţi specialistului care îl va repara acel lichid este orice altceva.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.