50% reducere la pachetul „ALL-INCLUSIVE” şi smartphone gratis

0
555

 

Aţi citit bine! Telekom vrea să deţină în continuare supremaţia în rândul reţelelor de telefonie mobilă din România, propunând o ofertă de-a dreptul irezistibilă.
Pachetul „All Inclusive” cuprinde servicii foarte avantajoase de televiziune, Internet şi mobil. Oricine se poate bucura de acest pachet în schimbul a 72 de lei achitaţi în fiecare lună timp de jumătate de an, după care preţul abonamentului va urca la 144 lei.

Serviciul de televiziune cuprinde nu mai puţin de 128 de canale digitale: AXN, TCM, Pro Cinema, Diva, Bollywood TV, Bollywood Classic, Animal Planet, BBC Knowledge, Discovery, Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Sport.ro, Eurosport, MTV, MTV Rocks, VH1, Kiss TV, Favorit, Etno, National TV, PRO TV, KANAL D, etc.

Serviciul de Internet funcţionează până la 100 Mbps, cuprinde gratuit antivirusul Norton cu garanţie de 2 luni şi un router wireless.

Serviciul de voce vine ca cireaşa de pe tort oferind gratuit un smartphone (Samsung Galaxy Young 2 Duos sau Samsung Galaxy Pocket 2) care va fi încărcat automat în fiecare lună cu minute nelimitate în reţea şi în reţelele naţionale fixe, 100 de minute în reţelele naţionale şi internaţionale din UE, SUA şi Canada.
Samsung Galaxy Young 2 Duos cuprinde sistem de operare Android, 3G, Dual Sim, GPS, Cameră 3MP şi o memorie internă de 4GB, suportând totodată şi card de memorie de tip microSD până la 32 GB.
Samsung Galaxy Pocket 2 este dotat cu sistem de operare Android, 3G, GPS, cameră 2MP şi memorie internă tot de 4GB.

Eu unul nu pot decât să mă bucur mult de această ofertă şi să rezonez puternic cu sloganul reţelei cum că aceasta ne pune la dispoziţie „milioane de experienţe ce merită împărtăşite”!

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.