În continuarea filmului „Top Gun” vor apărea și drone

0
941

Filmul „Top Gun” din anul 1986 a avut parte de un succes enorm, înregistrând încasări de peste 353 milioane de dolari. A reprezentat filmul cu unul din cele mai celebre roluri pe care le-a avut Tom Cruise în cariera sa de actor, dacă nu cel mai celebru, înglobând atât elemente de acțiune, cât și unele de dragoste și umor.

Cum continuarea filmului reprezintă o urmare cât se poate de firească, fiind cerută de foarte mulți fani, „Top Gun 2” a intrat în sfârșit în producție, la aproape 3 decenii distanță de filmul original. Tom Cruise va reîntra în rolul lui Maverick și chiar dacă s-au așternut mulți ani peste el, fanii sunt entuziasmați de inițiativa producătorului David Ellison și a scenaristului Justin Marks.

Noul „Top Gun” e însă dator să se debaraseze de spiritul anilor ’80 când a fost conceput inițial și să adopte un scenariu și efecte care să ilustreze aspecte mult mai actuale, ceea ce se va și întâmpla dacă e să ținem cont de cele declarate de producător și regizor: personajul lui Tom Cruise va avea de înfruntat o serie de aparate de zbor fără pilot, precum drone, care vor încerca să-i saboteze operațiunile de zbor la bordul avionului supersonic pe care-l va manevra. Nici nu e de mirare, pentru că în 2015 tehnologia joacă un rol crucial în viața oamenilor în multe privințe, iar folosirea ei tot mai mult în scopuri militare prin care viețile omenești pot fi cruțate, nu reprezintă altceva decât lucruri firești.

Ținând cont că în realitate cercetătorii mai au încă de lucru pentru a pune la punct drone destinate special forțelor militare, putem fi siguri că cei de la Hollywood vor avea nevoie de resurse bogate pentru a realiza efectele speciale pentru „Top Gun 2”.

Până să aflăm măcar o dată aproximativă de lansare pentru continuarea legendarului „Top Gun”, nu ne rămâne decât să fim răbdători și să ne aducem aminte de acea zicală veche pe care ne-o spuneau bătrânii: „Mai bine mai târziu decât niciodată!”. Și nu în ultimul rând, ne putem delecta cu superbele soundtrack-uri care produc fiori oricărui iubitor al legendarului film din ’86:

https://www.youtube.com/watch?v=58QOBqAWNzE

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.