Star Trek Beyond

0
668

Regizorul Justin Lin a confirmat aseară pe Twitter, zvonul de lungă durată privind titlul ales pentru Star Trek III. Anunțul include o imagine a francizei, care ne poartă cu gândul la anii 60, o emblemă cu un scut delta pe o mânecă retro. Filmul, acum în producție în Vancouver, îi va avea din nou în distribuție pe Zachary Quinto, Chris Pine, Zoe Saldana, Simon Pegg, și Idris Elba.


CIs1mMXUkAAJFTQ
Titlul întărește una din declarațiile anterioare ale lui Lin și anume că noul film nu va împrumuta prea mult din seria originală. „Totul este nou și diferit”, a precizat regizorul pentru publicația Deadline Hollywood. „Klingonienii, romulanii și celelalte specii sunt grozave, dar este timpul să mergem mai departe. A fost distractiv să ne concentrăm pe crearea unor noi lumi și specii.” Nu ne rămâne decât să așteptăm și alte informații deși dispariția klingonienilor sau romulanilor din producție ar fi un motiv de dezamăgire pentru unii dintre fani. De asemenea, regizorul crede că personajele pot fi exploatate și mai mult.
Despre legătura sa strânsă cu seria Star Trek  și decizia de a se implica în proiect Lin spune:
„Tatăl meu a lucrat 364 zile pe an, și-a luat liber doar de Ziua Recunoștiinței și de la vârsta 8 ani până când am împlinit 18, singura modalitate de a petrece timp cu părinții era aceea de a mă duce la culcare foarte târziu. Și în fiecare noapte, era difuzat Star Trek pe Canal 13 în L.A. Asta a fost copilăƒria mea. Toți prietenii mei au fost fani Star Wars și la fel și eu. Gândindu-mă la asta, a devenit o decizie personală și emoțională.”
Paramount are programată lansarea pentru Star Trek în data de 8 iulie 2016, cu două luni înainte de cea de-a cincizecea aniversare a francizei, care va avea loc pe 8 septembrie.

Star-Trek-Cast-700x300

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.