TG-T3, monociclu electric de 132Wh

0
957

De foarte mult timp ne-am dorit ca tehnologia să evolueze cât mai mult pe ramura deplasărilor, astfel încât cercetătorii şi-au dat silinţa şi au creat un produs revoluţionar, ceva ce i-ar putea ajuta pe oameni să circule mult mai repede, fără accidente şi fără consum de carburant. Desigur, skateboardul sau rolele nu sunt un mijloc tocmai confortabil de mişcare, întocmai pentru că se exercită foarte mult forţa oamenilor pentru punerea lor în acţiune, fapt pentru care, ceea ce vă prezentăm astăzi este absolut electric şi poate să te ajute extrem de mult în deplasările prin oraş.

TG-T3, un dispozitiv la care cu siguranţă ai vrea să apelezi dacă ai de parcurs o distanţă ceva mai lungă şi nu vrei să depui absolut deloc efort. Monociclul electric, are o putere de 132Wh şi funcţionează pe un acumulator Lithium, oferindu-i astfel şansa de a se încărca mult mai repede. Din punct de vedere a autonomiei, putem spune că un astfel de gadget poate să funcţioneze până la 12KM, desigur sunt şi excepţii, în cazul persoanelor foarte slabe sau ceva mai plinuţe. Cel mai important aspect şi totodată dezavantaj îl constituie echilibrul, care ar trebui să fie dus până la extrem pentru a putea controla cu uşurinţă device-ul. Neavând un cadru care să îi permită utilizatorului să vireze la stânga sau dreapta, toată experienţa va fi bazată pe corpul uman, astfel ca atunci când acesta se înclină la dreapta, monociclul să îi urmeze cursul.

Poate suporta până la 120 de KG, are o dimensiune de 45 cm înălţime şi 39,5 lăţime, beneficiază de sisteme vocale de alertare, întocmai pentru a te avertiza cu privire la momentul în care bateria nu mai are suficientă energie. Este un sistem destul de inteligent, capabil să îţi ofere suficient de multă adrenalină, cât şi să te pună la încercare, dovedindu-ţi că eşti mult mai bun şi că poţi controla chiar şi un monociclu.
Produsul poate fi achiziţionat de la BangGood.com la preţul de $299,99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.