Samsung va lansa Galaxy A8, un smartphone cu potenţial

0
754

Samsung va lansa în viitorul apropiat un nou model ultra-slim, denumit Galaxy A8, cu un potenţial ridicat şi cu un raport foarte bun calitate-preţ. Cele mai recente „scurgeri” de informaţii oferă o imagine completă a componentelor hardware pe care telefonul le va avea incluse.

Se pare că acest model va integra una dintre cele mai subţiri camere deoarece Samsung Galaxy A8 va veni cu un senzor de 16 megaxipeli. În comparaţie cu senzorul Sony IMX240 Galaxy S6 este cu 23% mai subțire, dat fiind faptul că LSI3P3 are o dimensiune a pixelilor de doar 1,0 um şi o grosime de numai 5 milimetri. Din alt punct de vedere, diferenţa dintre cele două versiuni o va face slotul pentru card microSD de care noul Samsung dispune.

Galaxy A8 va fi compus dintr-un procesor Qualcomm Snapdragon 615 SoC cu opt nuclee CPU, 2 GB memorie RAM și 16 GB spaţiu real de stocare. Lista de specificaţii include un ecran Super AMOLED de 5.7-inch cu o rezoluţie de 1080 pixeli la 386 PPI, o cameră frontală de 5 megapixeli şi sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop.

Smartphone-ul Galaxy A8 este prescris a fi cel mai subţire dispozitiv Samsung, având doar 5.9 mm grosime şi oferind un corp metalic asemănător cu cel al predecesorilor săi. În conformitate cu diferite rapoarte, smartphone-ul va fi capabil să integreze o baterie de 3.050 mAh cu o autonomie foarte bună. Deşi compania nu a avut parte de succes cu scannerul de amprente, producătorii au adus modificări pentru a fi integrat şi în cadrul modelului Samsung Galaxy A8.

Cu toate că este nelipsit de interfaţa TouchWiz, telefonul smart nu va fi capabil să realizeze înregistrări 4K. Luând în considerare faptul că Samsung Galaxy A8 a trecut prin FCC şi toată lista de specificaţii a fost dezvăluită, lansarea sa oficială nu pare a fi prea departe.

Voi ce părere aveţi despre acest model? Aşteptăm opiniile în secţiunea de commentarii.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.