Mini Vacuum Blue Led, sistem elegant de răcire prin USB pentru laptop

0
1015

În special, în România anul acesta s-au anunţat unele dintre cele mai mari temperaturi, astfel, pentru a vă proteja şi a vă ţine laptop cât mai în siguranţă, va recomandăm o metodă simplă şi eficientă de răcire. După cum bine ştiţi orice sistem electronic se încălzeşte destul de repede, fapt pentru care majoritatea producătorilor introduc de cele mai multe ori ventilatoare şi radiatoare. Ceea ce îi deranjează în general pe utilizatori, este zgomotul cauzat de ventilator, însă, până la momentul de faţă, singurele soluţii fiabile din acest punct de vedere rămân sistemele cu răcire lichidă sau radiatoarele, care de cele mai multe ori fără un ventilator nu sunt foarte eficiente.

SKU030106 (11)

Astăzi, pentru a vă proteja laptop-ul împotriva eventualelor probleme cu supraîncălzirea, producătorii ne pun la dispoziţie o gamă variată de gadgeturi. Cel mai folosit sistem de răcire pentru laptop rămânând în continuare cel clasic, mai exact, cooler padul. De curând, câţiva cercetători s-au gândit la o soluţie mult mai fiabilă, şi anume un mini cooler pe USB, ce se poate ataşa cu uşurinţă la gura de evacuare a aerului din laptop. Acesta, are o eficientă destul de ridicată şi poate fi folosit simultan cu un cooler pad, astfel încât să ofere o putere de răcire de bună calitate. Micul ventilator, poartă denumirea de Mini Vacuum şi arată extrem de bine pe partea estetică, venind în pachet şi cu un led ce îi oferă un plus din punct de vedere a designului. Acesta beneficiază de un buton de reglare a vitezei de rotaţie, iar în comparaţie cu multe astfel de module de răcire, ventilatorul este foarte silenţios.

SKU030106 (9)

Desigur, pentru o răcire cât se poate de bună a sistemului sau a laptop-ului, se recomandă cu precădere o curăţare totală a acestuia, astfel încât fluxul de aer să poată să îşi facă tranziţia şi să ofere în final o temperatură cât mai scăzută, indiferent de componentă.

Produsul poate fi achiziţionat de la BangGood.com la preţul de $4.99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.