BlitzWolf Ultimate 4, selfie stick universal din aluminiu

0
665

Vara aceasta pe lângă încercările de a surprinde unele dintre cele mai interesante şi mai atractive peisaje, va trebui să ne amintim că o poză împreună cu familia sau cu prietenii, valorează cu mult mai mult. De cele mai multe ori telefoanele au în componenţa lor o cameră suficient de bună încât să surprindă imagini extrem de clare, însă camerele frontale, cele dedicate în special selfie-urilor nu sunt tocmai profesionale, mai exact, nu au un unghi şi o calitate suficient de ridicată încât să cuprindă atât peisajul cât şi pe cei ce doresc să apară în fotografie.

SKU23149517

Pentru a uşura cu mult munca oamenilor şi a le oferi un unghi de vizualizare cât mai larg atunci când execută o fotografie cu camera frontală, cercetătorii au lansat selfie stick-ul. Nu toate modelele sunt bine optimizate, astfel încât să îţi ofere posibilitatea de a realiza cu uşurinţă fotografii reuşite indiferent de locaţia în care te-ai duce, fapt pentru care astăzi avem o recomandare ieftină şi de bună calitate. BlitzWolf, o nouă creaţie în domeniul selfie sticku-rilor, cu funcţii nemaintalnite. Acesta, în comparaţie cu celelalte modele de pe piaţă, pe lângă clasicul buton de shutter, mai include şi două butoane pentru zoom cât şi unul pentru a schimba între camera frontală şi cea secundară, fără a mai fi nevoie să accesaţi ecranul telefonului.

SKU2314953

Este foarte comod, are doar 22.5cm lungime şi se conectează cu uşurinţă folosind modulul Bluetooth V3.0, având totodată şi un suport de prindere universal. Aşadar, dacă vara această doriţi să ieşiţi la o mică plimbare şi să surprindeţi cele mai interesante peisaje alături de familie sau prieteni, recomandarea noastră se duce în totalitate către BlitzWolf Ultimate 4.

Produsul poate fi achiziţionat de la BangGood.com la preţul de $16,99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.