Jiayu S3 4G, telefon octa-core la super ofertă

0
583

Performanţele telefoanelor încep să atingă cote cât mai înalte, ajungând pe viitor să înlocuiască cu succes orice sistem de calcul aferent de pe piaţă. Totul a început de la un simplu telefon clasic, fără procesor şi fără memorie RAM, doar cu o capacitate de stocare mică, însă datorită evoluţiei tehnologiei s-a ajuns la cele mai puternice performanţe. Cel mai bun exemplu în acest caz este telefonul Jiayu S3 4G, care beneficiază de un procesor octa-core.

SKU182538R (6)

Nu va gândiţi însă că un procesor octa-core reprezintă cea mai importantă parte pentru un telefon, la momentul de faţă nefiind prea multe aplicaţii care să suporte o asemenea performanţă. Pe lângă un procesor de calitate, au încăput cu uşurinţă şi 3GB de memorie RAM plus 16GB spaţiu de stocare ROM. Ecranul acestuia este de foarte bună calitate, având o dimensiune de 5.5 inch şi o densitate a pixelilor de 1920 x 1080. Fiind un telefon lansat recent, tehnologia 4G îşi face şi ea apariţia într-un mod cât mai plăcut, oferindu-le astfel oportunitatea potenţialilor cumpărători de a beneficia de o viteză de transfer extrem de mare.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii va invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe BangGood.com la preţul de $210.75.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.