Xiaomi Miband, brăţară smart dedicată pasionaţilor de sport

0
456

Compania Xiaomi s-a obişnuit să îşi facă un renume în lumea gadgeturilor şi a tot ceea ce ţine de ramura tehnologiei. Aceştia au încercat şi încearcă în continuare să ofere doar produse de calitate, punând preţ de fiecare dată ca produsul să fie în stare bună şi să le ofere potenţialilor cumpărători exact ceea ce îşi doresc. Am reuşit până acum să vă prezint o gamă variată de produse din lista celor de la Xiaomi, însă nu am reuşit să va fac cunoştinţă cu o brăţară inteligentă, capabilă să va menţină un stil de viaţă sănătos.

c

Xiaomi Miband este alegerea perfectă în ceea ce priveşte adaptarea la noua tehnologie, la un curs de viaţă mult mai activ care să ne ofere şansa să devenim mult mai capabili să ne îngrijim de sănătatea personală. Brăţara beneficiază de un modul Bluetooth pentru conectarea directă cu smartphone-ul, o baterie de 41mAh suficient de capabilă să reziste în modul activ zeci de ore cât şi de o gamă variată de funcţii. Este construită din policarbonat, cântăreşte doar câteva grame şi este foarte confortabilă atunci când faceţi sport

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii va invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe BangGood.com la preţul de $17,59.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.