Meegopad T02, mini computer cu procesor Quad Core

0
563

Tehnologia din punct de vedere a sistemelor de calcul, nu are limite, astăzi ajungându-se ca micile dispozitive să fie în stare să înlocuiască cu succes o unitate PC. Procesoarele, memoria RAM şi stocarea fişierelor pe memoria flash au devenit mult mai fiabile, fapt pentru care cercetătorii au reuşit să le integreze într-un sistem compact şi de bună calitate, capabil să ofere zeci de ore de utilizare fără a avea probleme cu supra încălzirea.

Meegopad T02 este unul dintre cele mai bune exemple atunci când vorbim despre evoluţia calculatoarelor şi a mini computerelor, acesta fiind de dimensiunea unui stick şi cântărind sub un kilogram. Micul dispozitiv este capabil de performanţe uriaşe, mai exact, acesta dispune de un procesor Quad Core Z3735F tactat la o frecvenţă de 1.33GHz, 2GB de memorie RAM şi 32GB spaţiu de stocare ROM.

SKU236261 (9)

Fiind pur şi simplu un înlocuitor a unităţii de calculator, acesta are nevoie şi de un monitor pe care să poată să transmită semnal video, astfel, beneficiind de un port HDMI capabil să ofere în timp real o imagine de bună calitate. Conform informaţiilor, Meegopad T02 a fost desemnat drept cel mai mic Mini-PC din lume. Acesta a reuşit să atragă într-un timp extrem de scurt un număr fabulos de vânzări. Poate fi folosit în special şi pe televizor, permiţându-vă astfel să îl transformaţi într-un Smart TV de ultimă generaţie.

Pentru mai multe informaţii va invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe BangGood.com la preţul de $78.00.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.