Asus X451MAV-VX297D un laptop dedicat conţinutului multimedia şi navigării pe internet

0
581

Chiar dacă la momentul de faţă deţii o tabletă, un laptop ţi-ar putea fi cu mult mai de folos, oferindu-ţi şansa de a optimiza mult mai bine spaţiul de lucru datorită ecranului de dimensiuni mari ce îţi va permite un multi-tasking de bună calitate. Dacă vrei performanţă şi jocuri de ultimă generaţie, cu siguranţă vei alege laptopul sau sistemul desktop, în funcţie şi de celelalte activităţi pe care vrei să le desfăşori pe un asemenea dispozitiv. Laptopul în general este folosit de cei ce îşi doresc mai multă fiabilitate şi portabilitate în tot ceea ce fac, mai exact de către oamenii de afaceri care au tot timpul nevoie de un sistem de calcul pentru a pune cap la cap fiecare element din firmă.

res_a03fbcb4612c0c73e7e9857271b7e37a_full

Un laptop ce s-ar potrivi cerinţelor tuturor utilizatorilor face partea din gama celor de la ASUS mai exact modelul X451MAV-VX297D, ce promite să îţi ofere zeci de ore de utilizare fără nici-un fel de problemă. Desigur, datorită performanţelor medii nu te poţi aştepta să joci ultimele titluri de pe piaţă, însă poţi încerca să le pui în practică pe cele vechi, laptopul fiind dedicat mai mult celor ce vor să consume conţinut multimedia şi să navigheze pe internet. Pe partea de specificaţii acesta vine cu un procesor Intel Celeron Dual Core N2840 de 2.16GHz, 2GB de memorie RAM şi 500GB spaţiu de stocare pe HDD. Ecranul este de bună calitate şi are o dimensiune de 14 inch, suficient cât să asigure un multi tasking decent. Cu toate că are o placă video integrată de la Intel, mai exact modelul HD Graphics, acesta poate fi folosit şi în jocuri, însă nu vă aşteptaţi să vedeţi performanţe prea ridicate şi grafici extreme pe un asemenea nucleu grafic. În concluzie laptopul este bun şi poate fi un ajutor de nădejde pentru cei ce vor multi tasking, navigare pe internet şi conţinut multimedia.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe eMAG la preţul de 799,99 Lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.