Campania eMAG Stock Busters aduce reduceri de până la -70%

0
622

Avem o veste bună din partea eMAG. Începând de pe data de 14 până pe 16 iulie veţi putea beneficia de reduceri de până la -70% la unele dintre cele mai căutate şi mai interesante produse de pe piaţă. A trecut ceva timp de când cei de la eMAG nu au mai făcut o astfel de ofertă, însă niciodată nu e prea târziu, iar de data aceasta aşteptarea a fost bine intenţionată, oferindu-ne şansa de a cumpăra la preţ redus produse din toate categoriile. Noua campanie poartă denumirea de Stock Busters şi are menirea de a te iniţia în cursa pentru cele mai mari reduceri.

Ce puteţi găsi mai exact în noua ofertă a celor de la eMAG?

IT & Mobile – TV, Foto & Electronice – Electrocasnice – Îngrijire personală & Parfumuri – Fashion & Sport – Copii, jucării, cărţi, media – Casă – Auto, Bricolaj & Petshop alături de multe alte subcategorii.

Vezi ofertele AICI

Nu mai sta pe gânduri şi profită acum de unele dintre cele mai captivante şi mai interesante oferte de pe eMAG. Lasă deoparte economiile şi încearcă să îţi dotezi casa şi grădina cu cele mai noi achiziţii, astfel încât vara aceasta să nu duci lipsă de nimic, să rămâi tot timpul în pas cu moda şi să fii mulţumit de preţul pe care l-ai investit.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.