Scrap Mechanic a fost lansat oficial!

0
719

După o bună perioadă de aşteptare, se pare că în sfârşit dezvoltatorii au lansat pe cale oficială noul joc, Scrap Mechanic. Jocul a fost lansat la momentul de faţă doar pe Steam, urmând ca pe viitor cel mai probabil să apară şi pe platformele de gaming, respectiv consolele Xbox şi Play Station. Înainte de a începe trecerea prin revistă a jocului, ţinem să menţionăm că preţul pentru o singură bucată este de 20 de euro, iar comenzile pot fi făcute direct pe Steam sau de pe G2A, în funcţie de preferinţă, diferenţele de preţ fiind extrem de mici.

1424993650scrapmechanic02062015_150600745Scrap Mechanic ne surprinde plăcut încă de la primul contact vizual, acesta având elemente extrem de bine pronunţate de design. În ciuda faptului că jocul este în Early Access, a reuşit să adune inrt-un timp extrem de scurt o masă largă de fani. Desigur la bază fiind promovat prin intermediul youtuberilor.

Am apucat să mă joc în jur de 2 ore ca să îmi pot face o părere concretă cu privire la ceea ce poate oferi. În primul rând, Scrap Mechanic pe lângă grafică vine cu un gameplay unic, cu o metodă de a construi proprietară companiei dezvoltatoare. Mai exact, poţi să realizezi maşinării începând de la tractoare şi până la macarale fără nici-o problemă. Mai mult decât atât, jocul îţi oferă oportunitatea de a realiza construcţii motorizate, respectiv case ce se pot deplasa. La momentul de faţă, Scrap Mechanic dispune doar de modul creative, punându-ţi la dispoziţie toate elementele de care ai nevoie pentru a realiza o serie largă de creaţii. Pe viitor, jocul ar putea beneficia şi de alte moduri, însă momentan în stadiul de Early Access îţi poate garanta zeci de ore de gameplay alături de prieteni, dispunând chiar și de multiplayer. În principiu jocul stă binâ la toate capitolele, având din partea noastră nota 10.

Dacă doriţi să achiziţionaţi acest joc, vă invităm să accesaţi site-ul oficial sau pagina de Steam.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.