Huawei P9 va fi disponibil în patru variante

0
468

Chinezii de la Huawei au făcut un anunţ prin care se confirmă faptul că viitorul lor model de smartphone, respectiv Huawei P9 va veni pe piaţă în patru variante.


Dacă Samsung a anunţat că viitorul Galaxy S7 va dispune de patru versiuni, cei de la Huawei nu s-au lăsat mai prejos, dorind astfel să le dovedească că sunt capabili să ţină pasul cu tehnologia. Huawei a ştiut de fiecare dată să îşi satisfacă clienţii, atât din punct de vedere profesional cât şi finanaciar, venind în majoritatea cazurilor pe piaţă cu dispozitive inteligente la preţuri cât mai reduse. Oficialii companiei şi-au propus ca şi de data aceasta, odată cu lansarea celor patru versiuni pentru Huawei P9, să satisfacă o gamă cât mai variată de clienţi.

Huawei-P9-to-Boast-Curved-Display-Kirin-950-SoC-Rumor-481724-3Mai exact, aceştia vor veni în primul rând cu o versiune Standard la un preţ cât pentru toate buzunarele, fiind urmată de o variantă Lite şi MAX. P9 Lite va fi dedicat în special celor ce îşi doresc un ecran mai mare, iar P9 MAX pe lângă ecran va mai veni şi cu o serie largă de adăugiri, ce promit să satisfacă pe deplin cerinţele clienţilor. În cazul modelului P9 MAX, cei de la Huawei au decis să îi adauge o cantitate mai mare de memorie RAM cât şi spaţiu suficient de stocare pentru aplicaţii şi multimedia. Mai mult decât atât, acesta va dispune de o cameră foto/video principală de 12 megapixeli, cu tehnologia de refocalizare întâlnită de cele mai multe ori în camerele Lytro Illum.

Huawei-P9Conform zvonurilor, cei de la Huawei nu vor fi prezenţi la MWC 2016 cu telefonul P9, dorind să vină la câteva săptămâni într-un eveniment dedicat prin care îşi vor prezenta noile modele de telefoane.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.