Philips va aduce pe piaţă Power Potion 3000, o baterie asemeni sticluţei de parfum

0
497

Pe piaţă la momentul de faţă majoritatea producătorilor de gadgeturi au lansat cel puţin o baterie externă, însă de cele mai multe ori atunci când vine vorba de portabilitate aceasta nu reprezintă tocmai cel mai frumos accesoriu de la telefonul sau tableta ta. Cei de la Philips au luat în considerare aspectul bateriilor externe, motiv pentru are au lansat un device de încărcare cu mult mai arătos, denumit şi Philips Power Potion 3000.

Din cauza performanţei crescute a telefonului sau a tabletei, în zilele noastre este imposibil să nu întâmpini probleme cu autonomia bateriei, tocmai de aceea ești nevoit în majoritatea cazurilor să apelezi la o baterie externă. Deocamdată pe piaţă se poate găsi o gamă variată de modele de la mai mulţi producători, însă nici unul nu arată precum Philips Power Potion 3000, care de altfel poate fi confundat cu uşurinţă cu o sticluţă de parfum. În cazul de faţă este vorba mai mult despre design, cei de la Philips luând în considerare faptul că încă mai sunt persoane care ţin foarte mult la aspectul gadgeturilor portabile.

power-potion-3000-001

Ai putea jura că Philips Power Potion 3000 este o sticluţă de parfum, asta până când te vei uita mai atent în partea de sus unde se ascunde portul Lightning. Trecând puţin peste aspectul fizic al acesteia vă putem spune că Power Potion 3000 poate încărca iPhone-uri de la 5 până la 6S Plus. De asemenea, capacitatea acesteia este de 3.000 de mAh, ceea ce înseamnă că îţi va putea asigura cel puțin o încărcare completă a device-ului. Mai mult decât atât, bateria dispune şi de un port USB pe baza căruia îţi vei putea încărca şi alte gadgeturi.

084dbc09114185d54eeb8a6776c1c333

Deocamdată nu avem informaţii cu privire la data lansării acestei baterii, însă ne aşteptăm să ajungă pe piaţă cât mai curând.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.