Twitter aduce noi funcții aplicației de mobil

0
844

După mai bine de câteva luni în care cei de la Twitter nu au mai făcut nici-un update mai interesant, de data aceasta se pare că se poate lăuda cu o funcție extrem de importantă și de folosibilă. Ei bine, este vorba despre o funcție de apelare video, de a combina mesageria text cu cea video și de a le introduce pe toate acestea într-un sistem bine lucrat.

Cei de la Twitter la momentul de față conform ultimului update al aplicației, se bat pentru primul loc cu aplicația de mesagerie de la Facebook ce a avut 500 de milioane de utilizatori anul trecut și cea de la Whatsapp. Apelarea video de la Twitter suportă maxim 20 de persoane simultan și promite să devină una dintre cele mai folosibile din această aplicație. Este ușor de utilizat, nu necesită cunoștințe prea mari și poate fi folosită ori de câte ori este nevoie, absolut gratuit. Twitter a precizat printr-un comunicat că „Funcția de comunicare în grup îți permite să pornești conversații cu un follower, iar alți utlizatori pot fi adăugați în grup, chiar dacă aceștia nu se urmăresc între ei. Poți să creezi un grup în doar câteva secunde. Când ești adăugat la un grup primești o notificare”.

Twitter a mă introdus și o funcție de editare, editare și randare a clipului video, de acum se pot posta clip-uri video cu mai multă ușurință pe profil, nu va mai fi nevoie intervenția mai multor softuri pentru a face acest lucru. Toate clip-urile ce sunt puse de acum pe pagină de Twitter vor fi tot mai ușor de accesat și vizionat, aceștia au încercat să simplifice cât mai mult lucrurile și să facă totul să decurgă cât mai rapid.

Primul utilizator care a postat un clip video pe Twitter este Neil Patrick Harris cel care va fi gazda premiilor Oscar din acest an. Acesta a declarat că nu a întâmpinat nici-un fel de problemă, și că totul a decurs perfect îndelungul postării pe rețeaua de socializare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.