Cum arată și ce specificații are Huawei Ascend P8

0
1774

Huawei este una dintre puținele firme ce au reușit să se ridice pe piața globală în ultimii ani. De fiecare dată ne-au surprins cu ceva inovativ și de calitate. Cu toții am așteptat și așteptăm în continuare lansarea noului Huawei Ascend P8, dar din păcate vom mai avea de așteptat.

Ei bine, pe internet zilele acestea a scăpat o fotografie și câteva specificații cu noul lor model. La prima impresie seamănă cu un HTC, dar nu în totalitate, sunt diferențe suficient de mari încât să ne dăm seama că este un Huawei veritabil. Cu aceleași funcții și cu aceleași butoane sensitive cum ne-am obișnuit până acum, fără prea multe schimbări de acest ordin, poate s-a mai intervenit pe unde era nevoie, dar telefonul conform pozei arată foarte bine.

Lansarea acestuia va avea loc în al doilea trimestru al anului, acesta promite să detroneze tot ceea ce este Huawei la momentul de față și să îi aducă un mare plus. Da, vom avea parte de un telefon puternic, rezistent și foarte durabil, asta din spusele celor de la Huawei.

Pentru specificații telefonul se laudă cu un ecran de 5.2 inch cu o rezoluție de 1080p, un procesor Kirin 930 pe 64 de biți și 3GB de memorie RAM. Până la acest moment nu a fost specificat însă și spațiul de stocare, dar ne așteptăm să ne surprindă și să introducă suficient spațiu pentru a-i aduce un atu în plus față de celelalte telefoane lansate de aceștia.

GSM Arenă a precizat că telefonul va veni cu o cameră principală de 13MP cu stabilizator optic, ce promite să facă poze foarte bune la o rezoluție suficient de mare. Din păcate nu s-a intervenit și în zonă bateriei, această are doar 2.600 mah, dezamăgitor pentru fanii brandului care se așteptau la mai mult. Cu toate că nu are o baterie foarte mare, display-ul se laudă cu un consum destul de mic, așadar nu se va simți prea mult capacitatea mică a acesteia.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.