A picat Facebook! Milioane de români nu și-au putut accesa conturile în această dimineață; UPDATE: Ambele rețele și-au revenit după aproape o oră

0
854

Astăzi în jurul orei 8:00. Facebook nu a putut fi accesat. Se pare că rețeaua de socializare are ceva probleme tehnice sau blocajul a fost cauzat de vreo actualizare nouă la interfață. Cert este că oamenii s-au mutat de pe Facebook pe Twiiter, acolo unde și-au exprimat nemulțumirile prin comentarii haioase. Vom reveni cu știri noi în momentul în care Facebook va apărea online.

petwitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE 08:55 AM : Se pare că nici serverele Instagram nu stau mai bine. Și Instagram este offline.
UPDATE 09:20 AM: Ambele rețele și-a revenit. Probleme au fost unele globale și nu se știe cauza acestora încă.
UPDATE 11:57 AM: Principala cauză, conform ultimelor informații primite de la Facebook, face referință  la unele disfuncționalități ale serverelor. Chiar dacă Facebook este o companie mare, mai are și mici probleme, nu e vorba de un atac al hackerilor așa cum s-a speculat astăzi în presă, au fost probleme la serverele acestora, care ulterior s-au reparat suficient de repede. Din fericire pentru Mark Zuckerberg compania nu a avut nimic de pierdut, iar totul a revenit la normal.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.