Acum Twitter poate fi accesat şi fără crearea unui cont

0
633

În încercarea de a atrage noi utilizatori, reţeaua de socializare Twitter face modificări drastice în homepage: vizitatorii ei vor putea acum să acceseze o serie de „tweets” fără a-şi crea un cont pe site sau a se loga.

Mai precis, secţiunea de „top tweets” din multe categorii va putea fi acum accesată atât de către utilizatorii activi cât şi de către cei pasivi.

Un oficial al Twitter a declarat printr-o postare pe blog că această măsură constituie o schimbare benefică pentru milioanele de utilizatori care sunt curioşi de ştirile de pe Twitter în fiecare lună, dar nu doresc să se înregistreze pe site. Potrivit statisticilor date publicităţii în luna februarie a anului curent de către cei de la Twitter, se pare că în jur de 288 de milioane de utilizatori activi folosesc această reţea de socializare în fiecare lună, însă investitorii de pe Wall Street doresc să atingă pragul de 295 de milioane.

Potrivit noului plan de a atrage utilizatori noi, vizitatorii noi de pe reţeaua Twitter vor fi întâmpinaţi de două coloane de imagini marcate de nume de categorii ce ţin de politică, sport sau muzică. Dacă vor da click pe imagini vor fi ghidaţi către o serie de „tweets” ale utilizatorilor care au deja cont pe site şi sunt printre cei mai activi. Bineînţeles că homepage-ul nou va include şi rubrici de „register” şi „log in”.

În schimb, până acum cei care vizitau reţeaua Twitter pentru prima oară, fără a-şi crea un cont, erau întâmpinaţi doar de un mesaj sec de bun-venit şi de sugestia de a se înregistra pe site.

În încercarea permanentă de a determina atât utilizatorii activi cât şi pe cei pasivi să interacţioneze cât mai des cu serviciile lor, cei de la Twitter au dezvoltat noi servicii pentru a spori accesarea reţelei de pe telefoanele mobile, precum serviciul numit Periscope, o aplicaţie care permite oamenilor să vizualizeze videoclipuri live.

Noua versiune a homepage-ului reţelei Twitter în care nu este necesară înregistrarea este disponibilă deocamdată doar în Statele Unite ale Americii, urmând ca în viitor să se întâmple acest lucru şi în alte ţări.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.