Angajații Microsoft au creat un dock personalizat pentru Surface Pro 3

0
467

Angajații Microsoft au creat un dock personalizat pentru Surface Pro 3, care este mai practic decât dock-urile de 200 de dolari pe care le vinde, în acest moment, Microsoft in magazinele lor. Dock-ul VESA odată montat poate aduce tableta la nivelul ochilor astfel încât utilizatorii pot folosi o configurare multi-afișaj din Surface Pro 3 și dock-ul adaugă un port USB în partea din față pentru conectiuni rapide la periferice.

Dock-ul a fost prezentat într-o sesiune la Build 2015 și există o opțiune de blocare astfel încât utilizatorii își pot securiza tabletele din biroul lor.

Spre deosebire de suprafața existentă Suraface Pro 3 dock care este vândută în magazinele Microsoft, această ediție nu are nevoie de piese fizice pentru a se fixa pe ecranul Surface Pro 3 și în porturile USB.

Ideea inovatoare a acestui dock nou făcut de angajați este că se folosește de o bandă magnetică pentru a se conecta simplu fără a include alte părți fizice necesare.

În afară de mecanismul ușor de andocare cu conectorul de margine magnetic, utilizatorii de întreprindere vor beneficia cel mai mult după modul de montare VESA. Acest lucru permite setări de multi-afișaj în care ecranul Surface Pro 3 se va sincroniza cu alte monitoare de pe birou.

Din păcate, în acest moment, dock-ul este conceput intern doar de către angajați. Să sperăm că Microsoft va lucra în continuare pentru a comercializa această soluție pe viitor, având în vedere creșterea de popularitate a liniei Surface.

În cea mai recentă declarație a veniturilor, Microsoft a dezvăluit că procentele pentru Surface au crescut cu 44% an de an, comparativ cu un declin general al vanzarilor de tablete de restul industriei.

Dacă vrei să vezi dock-ul la Build 2015, poți viziona videoclipul de prezentare al Microsoft, o prezentare în care a fost dezvăluit și Win2D cu care poți desena în C# cu ajutorul DirectX. Înfățișarea dock-ului se află la minutul 22:15 în videoclipul de 50 de minute.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.