Samsung Galaxy Note 5: data lansării, zvonuri și alte informații

0
945

La fel ca și alte companii, Samsung reînoiește seriile de telefoane în fiecare an, drept urmare este destul de ușor de anticipat când va apărea un nou smartphone. Seria Galaxy S este prezentată de regulă la începutul anului, în timp ce seria Note apare toamna. Așa cum era de așteptat, zvonurile despre Galaxy Note 5 au început deja să apară.

Samsung ne-a obișnuit până acum să lanseze seria Galaxy Note în cadrul IFA, o expoziție de electronice care are loc în Berlin la începutul lunii septembrie. Deși Samsung nu a confirmat data lansării, putem specula că Note 5 va apărea în acea perioadă. Anul acesta IFA va fi deschisă între 4 și 9 septembrie, iar dacă telefonul va fi anunțat atunci, ne putem aștepta să îl găsim în magazine abia în octombrie.

Potrivit zvonurilor, Samsung lucrează la un display 4K Ultra HD AMOLED de 5.9 inch care ar putea fi folosit la Galaxy Note 5. Se presupune că acesta va fi dezvăluit publicului în August, o perioadă care ar coincide într-adevăr cu lansarea smartphone-ului. Samsung a optat pentru metal și sticlă la Galaxy S6, iar unele surse sugerează că și Note 5 va avea o construcție și un design similar. Ce se știe cu siguranță este că Note 5 va beneficia de stiloul S-Pen, un gadget care nu a lipsit până acum din seria Galaxy Note.

La capitolul specificații tehnice, se speculează că Samsung Galaxy Note 5 va veni cu un procesor octa core Qualcomm Snapdragon 810, 4GB de RAM, spațiu de stocare de până la 128GB, port USB Type C și un scanner al amprentei. Dacă ar fi să ne luăm după unele zvonuri, bateria va fi de 4100mAh, deși alte surse spun că smartphone-ul va beneficia de o baterie ceva mai slabă de 3900mAh. S-a mai speculat de asemenea că va fi folosit un chipset Exynos 7420 în loc de Qualcomm.

Galaxy Note 5 va avea prețul cel mai probabil între 750 și 800 de euro.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.