A apărut primul trailer pentru Minecraft: Story Mode

0
589

Telltale Games se apropie de lansarea noului său univers Minecraft. Dezvoltatorul a prezentat primul trailer în cursul zilei de ieri, în cadrul Minecon 2015, în Londra și a dezvăluit unele dintre primele detalii, din care ne putem face o impresie despre cum va arăta jocul. Trailerul ne oferă și o privire de ansamblu asupra modului în care Telltale a colaborat cu Mojang în explorarea Minecraft, dintr-o perspectivă nouă.

La fel ca și alte jocuri produse de Telltale Games (The Walking Dead, Game of Thrones), Minecraft: Story Mode va fi unul antrenant narativ – mai mult în genul point-and-click, decât în cel al unui joc tradițional de acțiune și va fi lansat sub formă de episoade, care vor alcătui primul sezon al jocului.

Jucătorii vor controla un personaj pe nume Jesse. După cum explică dezvoltatorii într-un post pe blogul oficial, „Jesse și grupul său de prieteni venerează un ordin legendar, „Order of the Stone”; „patru aventurieri care au omorât un Ender Dragon, celebrul șef din jocul original. Grupul este format dintr-un Warrior, un Redstone Engineer, un Griefer și un Architect, aceste personaje fiind în mod natural, „cele mai bune în ceea ce fac. Potrivit postului de pe blog, „La EnderCon, Jesse și prietenii săƒi descoperă că ceva este în neregulă … ceva îngrozitor e pe punctul de a se întâmpla. Teroarea se dezlănțuie și grupul este nevoit să plece într-o călătorie, pentru a găsi The Order Of Stone și a salva lumea de la distrugere.

Minecraft: Story Mode va fi lansat în acest an, pentru aproape orice platformă existentă, mai puțin Nintendo.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.