Acces Point-ul TP-Link TL-WA5210G te ajută să transmiţi semnal Wireless pe distanţe mai mari

0
571

Ce este şi la ce foloseşte în principal un Acces Point?

Dacă până acum nu aţi ocazia să aflaţi ce înseamnă şi la ce foloseşte un astfel de dispozitiv, vă putem spune că el are rolul în principal de a prelua semnalul Wireless şi de al transmite mai departe cu o putere mult mai ridicată. Spre exemplu, dacă aveţi un router Wireless, iar semnalul nu se transmite în toată casa, puteţi monta Acces Point-ul TP-Link iar acesta va capta semnalul şi îl va transmite mai departe.

Fiind vorba de un Acces Point de la TP-Link, nu trebuie să va faceţi griji în privinţa puterii de procesare şi transmiterii a semnalului, întrucât acesta beneficiază de cele mai bune şi mai noi tehnologii, astfel încât reţeaua Wireless să treacă cu uşurinţă chiar şi printre cele mai grele obstacole, oferind sursei şansa să primească la final un rezultat extrem de bun, atât ca putere de transfer cât şi a semnalului de bună calitate.res_00dece9ca869484cf06239d85e280266

Pe partea de specificaţii hardware stă extrem de bine, beneficiind de următoarele tehnologii de modulare:

IEEE 802.11b: DQPSK, DBPSK, DSSS, CCK IEEE IEEE

802.11g: BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, OFDM

Acesta este un best buy din mai multe puncte de vedere, astfel încât vil recomandăm cu încredere dacă aveţi nevoie de o arie cât mai mare de acoperire a semnalului Wireless. Produsul poate fi achizitionat de la eMAG la pretul de 271,44 Lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.