Reducere la SSD-ul Kingston V300 2.5 de 240GB

0
519

Fie că eşti un utilizator de PC sau laptop, SSD-ul te poate ajuta în orice circumstanţă, întrucât beneficiază de o putere de procesare extrem de mare faţă de un HDD normal. Neavând elemente interne hardware cu citire pe disc(platan), acesta poate să prelucreze şi să scrie informaţia mult mai repede în comparaţie cu un Hard Disk, având doar integrate ce permit trecerea rapidă a informaţiilor prin sistem.

De ce să alegi SSD-ul Kingston V300 2.5?

SSD-ul îl alegi în general în funcţie de preferinţă, însă de cele mai multe oamenii preferă acest dispozitiv hardware doar pentru Windows, pentru o putere în plus de procesare. Gamerii aleg SSD-ul pentru capacităţile sale de încărcare rapidă a elementelor grafice, însă oamenii de afaceri preferă SSD-ul pentru siguranţă şi portabilitate. Dacă ar fi să ne rezumăm la faptul că SSD-ul Kingston V300 beneficiază de o capacitate de stocare de 240 de GB, am putea spune că acesta este alegerea perfectă în cazul oricărui utilizator, întrucât oferă spaţiu suficient pentru stocarea informaţiilor cât şi o putere de procesare extrem de mare.

Acesta este capabil să scrie şi să citească informaţii de pe sistemul de operare de 10 ori mai repede în comparaţie un HDD normal, întrucât rata de transfer a fişierelor este de 450MB/s iar cea SATA de 600MB/s.

Produsul este în ofertă la eMAG şi poate fi achiziţionat la preţul de 399,99 Lei. (Click pe pret pentru a vedea oferta)

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.