Economiseşti 500 de lei dacă achiziţionezi un laptop ACER de pe eMAG

0
573

Cei de la eMAG continuă să ne surprindă cu tot felul de oferte, însă de data aceasta cu ceva mai special, mai exact o reducere semnificativă la laptopurile Acer. Acum, poţi econimisi până la 500 de ron dacă achiziţionezi un astfel de laptop, bani ce ar putea fi investiţi pe viitor într-un cooler pad, mouse, tastatură sau orice altceva, astfel încât experienţa de utilizare să devină din ce în ce mai diversificată.

res_44c9606e6d37031749572116c46850f4

Acer Aspire E5-572G-7591

Un laptop cu un randament foarte bun atât ca performanţă cât şi ca preţ, întrucât este capabil să transporte suficient de multă informaţie încât să satisfacă toate cerinţele utilizatorului. Acesta beneficiază de un procesor i7-4712MQ din generaţia Haswell tactat la o frecvenţă de 2.30GHz, 4GB de memorie RAM şi 1TB spaţiu de stocare pe HDD. Pe lângă faptul că poate să execute cu succes orice comandă, laptopul poate fi bun şi pentru domeniul de gaming, întrucât placa video dedicată nVidia geForce 840M de 2GB, este capabilă să ofere calitate chiar şi la cele mai pretenţioase detalii grafice. Produsul poate fi achiziţionat de la eMAG la preţul de 2.599,99 Lei.

hg

Laptop Acer Aspire ES1-512-C8HG

Poate că nu este la fel de bun precum cel prezentat mai sus pe domeniul gamingului, întrucât nu beneficiază de o placă video dedicată, însă este destul de eficient atunci când vine vorba de administrare şi navigare pe internet. Acesta, are în componenţă un procesor Dual-Core de 2.16GHz, suficient de potent încât să poată prelucra informaţii destul de repede, o memorie RAM de 2GB şi 500 GB spaţiu de stocare pe HDD. Nu este la fel de deosebit şi de puternic precum laptopul prezentat mai sus, însă avantajul din acest punct de vedere, se duce direct către durata de viaţă a bateriei, care conform specificaţiilor ar trebui să fie de două ori mai mare. Produsul poate fi achiziţionat de pe eMAG la preţul de 1.099,90 Lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.