ACPAD: Un dispozitiv Wireless numai bun pentru chitară

0
615

Oare ce se întâmplă cu tehnologia, câte ramuri va mai putea acoperi, cât de mult va fi utilizată şi ce beneficii o să mai aducă pe viitor? Toate aceste întrebări mă fac să cred că tehnologia o să devină esenţială în viaţa fiecărei persoane, fie că vorbim de oameni de afaceri, muzicieni sau elevi. Vorbind despre tehnologie şi o ramură mai puţin cunoscută a acesteia, brusc mi-a fost atrasă atenţia de un nou device, o nouă platformă pentru chitară, extrem de importantă atunci când vrem să combinăm mai multe sunete pentru a scoate a coloană sonoară cât mai atractivă.

1

 

ACPAD este ceea ce reprezintă evoluţia tehnologiei din punct de vedere muzical, optând pentru integrarea sistemelor wireless şi muzicii electronice în chitările clasice, acustice. Proiectul, are menirea de ai ajuta pe cei pasionaţi să dezvolte o întreagă gama muzicală într-un mod cât mai eficient, chitara permiţând o flexbilitate mult mai mare faţă de alte instrumente, astfel încât butoanele opţionale să nu reprezinte o problemă, din contră să ofere oportunitatea celui ce o utilizează să combine sunetele astfel încât să se creeze o linie melodică mult mai interesantă.

AcPadMGAcPad8623-_

ACPAD combină unele dintre cele mai importante descoperiri din punct de vedere tehnologic, printre care conectivitatea Wireless MIDI şi USB MIDI, astfel încât să ofere oportunitatea celui care cântă, să transmită în timp real sunetele pe un alt dispozitiv fără prea mult efort. Noul modul pentru chitară beneficiază de mai multe variante de design, printre care negrul, albul şi textura lemnului, astfel încât să se potrivească perfect pentru fiecare model în parte. Sistemul ACPAD are în componentă o sumedenie de factori ce îl fac să fie unic, printre care sunetele şi efectele de bună calitate care dau o altă nuanţă chitării şi o fac să fie mai interesantă. Evoluţie sau nu, din punctul meu de vedere, ACPAD reprezintă exact factorul lipsă al chitării, scoţând în evidenţă mai multe aspecte.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.