Actorul Jamie Foxx promovează Siri în noile reclame pentru Apple iPhone 6S

0
482

Ca o continuare a campaniei publicitare agresive dedicată lui iPhone 6S, Apple cere ajutorul celebrităţilor. În decursul acestui weekend, compania a urcat pe canalul său de Youtube 3 spoturi publicitare noi, toate având ca protagonişti celebrităţi ca actorul Jamie Foxx sau ca baschetbalistul Steph Curry.

Două dintre spoturile publicitare lansate îl au în rol principal pe Jamie Foxx. Acestea durează doar 15 secunde şi vor să demonstreze funcţionalitatea hands-free a lui Siri. Într-unul din clipuri, Jamie tachinează Siri după ce aceasta îi spune că pare atrăgător după tonul vocii sale, sugerând că asistenta personală Apple ar avea o afinitate aparte pentru Foxx.

https://www.youtube.com/watch?v=oLcz6IfecaA

În cel de-al doilea clip video, Jamie cere lui Siri să arunce cu moneda pentru a-l ajuta să se decidă în privinţa unui scenariu western SF pentru noul lui film. Ca şi în reclamele recente cu Apple Watch, noile spoturi publicitare ale companiei sunt scurte. Carismaticul protagonist foloseşte funcţiile telefonul în problemele cotidiene, mizând pe faptul că o mare parte dintre utilizatori se vor regăsi în acţiunile sale.

https://www.youtube.com/watch?v=RAK-X4qt7_E

Pe de altă parte, cel de-al treilea video scoate în evidenţă cele mai recente upgrade-uri de care beneficiază iPhone 6S. Reclama de 1 minut se concentrează asupra noii camere foto şi foloseşte deja celebra replică antitetică „Nu s-au schimbat multe, cu excepţia…” urmată apoi de o lista întreagă de îmbunătăţiri aduse noului model. Videoul pune accent foarte mare pe celebra funcţie Live Pictures şi pe capabilitatea camerei de a filma în format 4K. Pentru a fi şi mai convingător, în spot apare şi popularul baschetbalist Steph Curry făcând o mică demonstraţie în timpul unui joc cu prietenii săi.

https://www.youtube.com/watch?v=N_r349riLEE

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.