Cum vor arăta oamenii peste 1.000 de ani?

0
505

Mai mulţi cercetători din domeniul ştiinţei îşi dedică în fiecare zi timpul spre descoperirea unei metode de a le oferi oamenilor posibilitatea de a avea o viaţă veşnică. Conform spuselor acestora, se pare că în aproximativ 30 de ani, nemurirea ar trebui să fie deja o chestie banală, iar datorită acestei alegeri oamenii se vor transforma în cyborgi. Cercetătorii au făcut câteva mici ajustări la ceea ce va deveni omul în timp, motiv pentru care ne-au prezentat şi o schemă a modului în care vor avansa oamenii peste 1.000 de ani.

Publicată de TouchNews.ro pe Luni, 26 octombrie 2015

Oamenii de ştiinţă sunt de părere că schimbările vor fi drastice, atât din punct de vedere a climei cât si a inteligenţei artificiale sau a mutaţiilor genetice, toate aceste elemente ducând categoric la schimbarea radicală a aspectului şi conduitei. Conform celor relatate de către experţii AsapScience, oamenii în viitor ar putea să aibă ochii roşii datorită mutaţiilor din ADN iar pielea va fi mai închisă la culoare, asta datorită consecinţei încălzirii globale. Pe lângă toate acestea, oamenii vor fi mai înalţi, mai slabi şi cu o formă a corpului mai diferită.

Publicată de TouchNews.ro pe Luni, 26 octombrie 2015

Cercetătorii de la AsapSciente au precizat şi aspectul interior al corpului, care în mare parte va fi robotizat, motiv pentru care omul se va transforma într-o adevărată maşinărie. În ciuda faptului că întregul corp va fi înlocuit de o maşinărie robotizată, există şi anumite elemente ce le va oferi oamenilor abilităţi supraomeneşti, asta datorită tehnologiei şi a noului lor corp. Cadell Last, un cunoscut cercetător al Global Brain Institute, este de părere că omul va începe să se schimbe încă din anul 2050, asta datorită tehnologiei, comportamentului şi selecţiei naturale.

Mai multe informaţii cu privire la acest aspect vă sunt oferite prin intermediul unui video de pe Youtube, în care se explică pas cu pas modul în care se va schimba omenirea.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.