Adio Internet Explorer, bun venit Spartan!

0
1181

Microsoft face una dintre cele mai mari schimbări din istorie si scoate de pe piață Internet Explorer. Aceștia s-au gândit ca odată cu noul lor sistem de operare care urmează să apară, Windows 10 sa umble puțin si la browser-ul web, sa transforme totul in bine.
Internet Explorer si-a făcut datoria îndelungul a aproape 20 de ani cu brio, dar din păcate in ultima vreme nu s-a mai ridicat la standardele cerințelor utilizatorilor. Va avea un înlocuitor, un adevărat luptător care promite dinainte de a fi lansat sa îl detroneze si sa demonstreze lumii ca întotdeauna este loc de ceva mai bun.

Spartan este numele viitorului browser web pe care cei de la Microsoft vor sa îl lanseze odată cu Windows 10. După spusele lor acesta pare sa bata toate browserele care sunt la momentul de fata active pe piața digitală, sa devina cel mai bun dintre toate.

Cei de la Microsoft vor fi nevoiți însă sa ii acorde mai mult timp, sa se ocupe in special pe partea de marketing, sa nu îl mai lase uitării precum au făcut cu Internet Explorer.

Viitorul sistemului de operare ideal pentru un utilizator de Windows rămâne in mâinile Microsoft, in creativitatea si timpul acordat acestuia. Din cate știm la momentul de fata Spartan va avea un design mult mai apropriat de interfața Metro de pe Windows 8, va fi mult mai rapid fata de succesorul sau si va fi mult mai comunicativ cu dezvoltatorii, întrucât vine si cu o funcție ce permite acestora sa vadă simultan versiunea de mobil si de desktop a muncii lor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.