Află ce film era celebru în ziua în care te-ai născut doar cu ajutorul unei aplicaţii

0
634

Poate că filmele din zilele noastre ţi se par mult prea monotone şi mult prea puţin interesante, astfel încât le preferi pe cele clasice, pe cele vechi din care întradevăr ai ce învăţa. Pentru a te putea pune la punct cu cele mai importante aspecte ale filmelor de cele mai multe ori începi să cauţi informaţii pe Google sau Youtube, astfel încât atunci când vei fi întrebat, să poţi da un răspuns cât mai elocvent. Desigur, pentru a părea şi mai interesant şi a le demonstra tuturor cât de bine stapanesti această ramură a cinematografiei, este bine să ştii ce film era celebru atunci când te-ai născut, fapt pentru care astăzi dorim să îţi prezentăm o aplicaţie extrem de interesantă şi foarte uşor de accesat.

Aplicaţia a fost creată de către dezvoltatorii de la Playback.fm şi poartă denumirea de „Find #1 Movie Day You Were Born & Watch Trailer „. Nu va gândiţi la ea ca la o aplicaţie dedicată sistemului de operare Android, este pur şi simplu un script ce rulează în browser-ul vostru web, de aici putând să va daţi seama de ce am spus că este foarte uşor de accesat. Acum că ţi-ai putut satisface şi această curiozitate, cei de la Playback.fm îţi mai pun la dispoziţie o serie întreagă de astfel de aplicaţii, una fiind destinată chiar celor ce vor să afle ce melodie era în vogă la acele vremuri.

Vă recomand să încercaţi cu încredere link-urile oferite mai sus şi să vă lăudaţi la prieteni cu informaţiile pe care le-aţi dobândit.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.