Află detalii despre al doilea și cel mai mare update Android Wear

0
462

Zvonurile cum că Android Wear va beneficia de un update substanțial cât de curând au fost confirmate.

Iată ce aduce nou acest update:

  • Control prin mișcarea încheieturii. Îndepărtează brusc mână de corp iar pe ecranul ceasului va apărea o succesiune a notificărilor sau obiectivelor din agenda personală. Pentru a reveni la meniul normal tot ce va trebui să faci este să aduci mâna în poziția inițială.
  • Desenarea emoticoanelor. Dacă nu ai timp destul la dispoziție să răspunzi la notificări vei putea acum trimite un răspuns scurt prin desenarea unui emoticon. Android Wear va încerca să ghicească ce simbol ai creat și va trimite ca răspuns un emoticon cât mai apropiat de acel desen.
  • O nouă interfață. Lansarea aplicațiilor third-party integrate în Android Wear este extrem de anevoioasă, fiind necesară navigarea prin meniuri complicate și chiar utilizarea vocii. Acum însă lucrurile vor fi mai simple. Tot ce va trebui să faci este să glisezi spre stânga. La prima glisare ceasul îți va afișa o listă cu toate aplicațiile, la a doua glisare îți va arăta contactele iar la a treia glisare vei avea acces la celelalte funcții mai puțin importane precum Take a note sau Set a timer.
  • Aplicațiile vor fi afișate pe ecran tot timpul. Până acum, ecranul ceasului se oprea dacă nu interacționai cu el sau dacă nu îți mișcai mâna pentru o perioadă de timp. Cu acest nou update însă, ecranul  își va schimba luminozitatea când nu este folosit dar va rămâne deschis tot timpul cu aplicațiile afișate la dispoziția ta.
  •  Suport Wi-Fi. Majoritatea device-urilor Android Wear se bazează pe conexiunea Bluetooth iar funcționalitatea lor depinde de cât de aproape este ceasul de telefon. Multă lume nu știe însă că aceste smartwatch-uri dispun de Wi-Fi integrat, doar că el nu este activ. Prin acest update cipul Wi-Fi va fi activat iar utilizatorul va putea folosi ceasul chiar și de la kilometri distanță atâta timp când este conectat la Wi-Fi.

 

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.