Allview a lansat o noua campanie pentru inceput de scoala

0
369

Deoarece in ultima perioada am avut parte de o neasteptata pandemie, lumea a trebuit sa se adapteze la noile reguli. De altfel s-au adaptat toate domeniile inclusiv scoala si procesul de invatare. Ba mai mult decat atat Allview ii ajuta pe toti cei care au nevoie de noi gadgeturi inteligente care sa le faca procesul de invatare mult mai simplu si mult mai usor.

Avand in vedere ca a trebuit sa trecem de la scoala clasica pe care o cunosteam cu totii si respectivele procese de invatare la cu totul altceva, mai exact la invatarea digitala si la ceea ce presupune Scoala Online si noile criterii am fost nevoiti sa ne adaptam. De asemenea pe toata perioada lunii septembrie cei de la Allview vor desfasura Campania „Back to School” sub sloganul „Indiferent cum va fi scoala in viitor, un device Allview iti poate fi de ajutor”.

In intregul proces de invatare toti utilizatorii se pot baza pe terminalele care si-au insusit AVI, singurul asistent vocal in limba romana, care poate facilita procesul de invatare atat pentru elevi, cat si pentru profesori. In aceasta noua campanie, care se desfasoara in perioada 03 – 30 Septembrie, compania Allview vine cu oferte de nerefuzat in fiecare saptamana pentru o gama larga de produse printre care putem aminti de telefoane inteligente, tablete, laptop-uri, dar și cele mai noi si cele mai inteligente device-uri.

Noile oferte si tot ce presupun acestea le puteti gasi accesand adresa www.allview.ro/promo pe toata perioada campaniei. In ceea ce priveste AVI, acesta este benefic avand parte de urmatoarele avantaje: antrenarea in procesul de invatare, dobandirea si imbunatatirea procesului de invatare, sursa de informare cuprinzatoare si mai mult decat atat usor de accesat, in plus poate genera teste pentru a putea verifica cunostintele acumulate in perioada de invatare.

Cu alte cuvinte AVI, reprezinta cea mai buna varianta pentru ca toti elevii sa se bucure de procesul de invatare si mai mult decat atat sa-si imbogateasca toate acele competente digitale. Prin urmare nu uitati sa va bucurati de noile oferte de la Allview pe tot parcursul lunii septembrie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.