Primele modele QLED cu Android TV de la Allview

0
371

Se pare ca a aparut deja pe piata noua gama Allview de Smart TV-uri care cuprinde modelele QLED cu Android TV. Lucrul acesta era cunoscut, avand in vedere ca inca de la finalul anului trecut era stiut calendarul de lansari cu date bine stabilite. Ceea ce aduce nou pe piața româneasca Allview este de fapt tehnologia Quantum Dot.

De altfel se mai spune ca Smart TV-urile care au in component aceasta noua tehnologie sunt capabile sa redea in procent de 100% volumul de culoare. Asta inceamna ca atat claritatea, profunzimea cat si puritatea culorilor ofera imagini realiste, vibrante, indiferent de scenele luminoase sau intunecate ale continutului video. De asemenea gama Allview QLED va aduce la indemana cele mai importante functionalitati de pe piata Smart TV-urilor precum:

  • tehnologia Quantum Dot pentru o redare cat mai exacta a culorilor;
  • Dolby Audio pentru o experienta audio unica;
  • integrarea sistemului de operare Android TV;
  • Google Assistant asigura si ofera experienta hands-free;
  • design modern si elegant;
  • modele cu diagonale generoase la preturi cat mai accesibile

Avand in vedere lansarea acestei noi game Allview QLED, Lucian Peticila, General Manager Allview a declarat:

„Prin lansarea noilor modele Allview QLED, ne-am dorit pe de o parte completarea gamei de Smart TV-uri ePLay, iar pe de alta parte democratizarea tehnologiei Quantum Dot, QLED. Astfel, avem toate premisele pentru a atinge target-ul stabilit la inceput de an si a deveni lideri pe piata romaneasca de Smart TV-uri cu Android TV si Google Assistant integrat.”

Prin ce se deosebeste noua gama Allview QLED?

La baza gamei Allview QLED sta una dintre cele mai avansate tehnici de analiza si procesare a imaginilor, denumita MStarACE-PRO. Aceasta se bazeaza pe tehnologii inovatoare pentru ceea ce inseamna optimizarea procesarii de culoare. Prin urmare Smart TV-urile Allview QLED sunt capabile sa va ofere imagini ce transmit cu exactitate emotia fiecarei imagini, dar si culorile fiecarui detaliu.

La toate acestea se mai adauga si procesorul Video MStar High Performance avand o serie de tehnologii care sunt menite sa asigure optimizarea procesarii video. Cat despre experientele unicat putem sa amintim de platforma Android TV care ofera utilizatorilor o multitudine de functionalitati si beneficii, toate acestea cuprinse intr-o interfata usor de utilizat. La capitolul design putem afirma faptul ca televizoarele din aceasta gama se pot integra foarte usor in orice fel de decor. Dar cel mai important acestea sunt disponibile pe nuante de negru si/sau argintiu.

Pentru utilizatorii care sunt interesati de aceste doua modele din gama Allview QLED trebuie sa spunem ca primul model are diagonale de 126 cm (50 inch) si respectiv 165 cm (65 inch). Modelul cu diagonale de 50 inch este deja disponibil pe piata la pretul recomandat de 2499 lei. Iar pretul recomandat pentru modelul cu diagonale de 65 inch este de 3499 lei si va putea fi disponibil in cea de-a doua jumatate a lunii octombrie. De altfel in perioada de precomanda pentru acest model cu diagonale de 65 inch, in perioada 01-05 octombrie, se ofera cadou un smartwatch Hybrid S. Mai multe informații si detalii cu privire la aceste noi modele puteti gasi accesand site-ul www.allview.ro/qled.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.