Noile modele de casti True Wireless de la Panasonic

0
316

In urma cu ceva timp compania Panasonic a anuntat lansarea celor doua modele de casti „True Wireless„ dedicate smartphone-urilor. Astfel cei de la Panasonic promit o experienta unica si performante excelente in ceea ce inseamna realizarea apelurilor prin smartphone si cu ajutorul acestor 2 modele. Cele doua modele despre care vorbim astazi si pe care vi le prezentam sunt Panasonic True Wireless RZ-S500W si Panasonic True Wireless RZ-S300W. In cazul RZ-S500W, acest model este disponibil in doua variante: alb si negru, la care se adauga si o functie de top pentru anularea zgomotului exterior. Pe de alta parte, modelul RZ-S300W este disponibil in trei variante: negru, alb si verde, iar ca o trasatura importanta, acest model prezinta dimensiuni compacte de circa 17 mm diametru, si care au o conectivitate stabila.

Caracteristici speciale pentru modelul RZ-S500W

Una dintre cele mai importante functii pe care le prezinta modelul RZ-S500W este tehnologia Dual Hybrid de anulare a zgomotului. Aceasta tehnologie Dual Hybrid este realizata din doua combinatii. Mai exact anularea zgomotului se poate realiza atat prin reactie pozitiva (FF-NC), cat si prin reactie negativa (FB-NC), ca mai apoi sa se realizeze o combinatie intre procesarea analogica si cea digitala. Iar in final se realizeaza efectul de anulare a zgomotului la un nivel foarte inalt, in categoria True Wireless.

Caracteristici generale despre modelele RZ-S500W si RZ-S300W

Cu siguranta vor fi voci care vor spune ca modelele ceva mai vechi ale castilor True Wireless aveau parte si de ceva intreruperi ale semnalului Bluetooth, in special in spatiile foarte aglomerate. Insa in prezent pentru modelele noi vorbim deja despre o conexiune stabila. Ba mai mult decat atat, noile modele sunt compacte si ofera o conectivitate Bluetooth fara cusur. Prin urmare dimensiunea redusa s-a putut obtine prin integrarea unei antene Bluetooth, dar si a unui senzor tactil in interiorul sectiunii de control. Tot aici trebuie sa mai amintim si de sistemul independent de transmitere a semnalului stanga – dreapta, care contribuie la mentinerea conexiunii stabile cu o echilibrare corecta a sunetului.

Apeluri telefonice si sunet de inalta calitate

Ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca ambele modele sunt echipate cu microfoane MEMS de inalta performanta. Iar acest lucru se poate traduce prin faptul ca zgomotele perturbatoare sunt reduse, iar calitatea sunetului este una imbunatatita.

Functia de sunet ambiental

Doar printr-o simpla apasare a senzorului tactil se comuta intr-un mod care ii permit utilizatorului sa capteze si acele sunete externe in timp ce asculta muzica sau efectueaza apeluri. De altfel, apasand senzorul timp de doua secunde se poate comuta intre „Noise Cancelling„, „Ambient Sound„ si „Off„.

Design placut si compact

Avand in vedere corpul rotunjit, acesta se adapteaza la forma urechii, chiar si pentru o utilizare de durata. De asemenea toate variantele a ambelor modele sunt prevazute cu functia echivalenta iPx4 de rezistenta la stropire. Iar stativul de incarcare are o greutate redusa si un design ce il face usor de purtat.

Compatibile cu programele de asistenta vocala (Siri/Google Assistant/Alexa)

Vestea buna pentru cei care utilizeaza functiile de asistenta vocala disponibile pe telefoanele inteligente (iar aici amintim de Siri, Google Assistant), deoarece acestia le pot activa doar printr-o simpla atingere al senzorului tactil al castii.

Panasonic Audio Connect App

Nu mai este o necunoscuta faptul ca o mare varietate de functii sunt disponibile prin instalarea aplicatiei „Panasonic Audio Connect„(fiind gratuita) pe smartphone. Aceasta aplicatie permite cu usurinta cuplarea si realizarea unor setari initiale pentru un smartphone.

Pro True Wireless RZ-S500W si RZ-S300W

Atat RZ-S500W, cat si RZ-S300W sunt modele premium, care se diferentiaza cu mult fata de alte produse asemanatoare a altor companii. De asemenea sunetul se aude impecabil atat pentru realizarea de apeluri telefonice, cat si pentru a asculta muzica preferata in casti.

Contra True Wireless RZ-S500W si RZ-S300W

Se poate intampla ca RZ-S500W sau RZ-S300W sa nu se poata fixa corespunzator in ureche si de aici sa intervina mici problemute. Dar acest aspect tine foarte mult de forma urechii fiecaruia dintre noi.

Cat despre pretul de achizitionare putem spune ca modelul RZ-S500W are un pret de pornire de circa 860 lei, iar pentru modelul RZ-S300W pretul de pornire este de aproximativ 460 lei (vezi oferta eMAG).

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.