Allview vine cu un nou teaser pentru telefonul Soul X8 sau X8 PRO

0
217

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, dar spre final de lună noiembrie a anului trecut, 2020, compania românească Allview a prezentat câteva date despre ceea ce speculam pe atunci a fi viitorul smartphone inteligent Soul X8. De asemenea aceste specualții s-au rostogolit în timp devenind astfel informații mult mai clare și cu mult mai esențiale față de ceea ce știam anul trecut având în vedere că nu mai ieri sau alaltăieri a apărut pe piață un teaser cu noul produs al celor de la Allview.

Și cum speculațiile nu se opresc doar la simple informații despre noul smartphone inteligent al celor de la Allview au apărut de asemenea speculații privind denumirea acestui prim telefon pe acest an al companiei brașovene, denumiri precum: Soul X8 sau Soul X8 Pro și bineînțeles nu este exclusă nici varianta Soul X8 Xtreme. Trebuie specificat faptul că la final de an 2020 s-a prezentat într-un teaser un smartphone misterios, care părea mai degrabă echipat cu o cameră Penta pe spate.

Însă având în vedere teaser-ul lansat zilele trecute noul smartphone pare mai degrabă să dețină un scanner de amprente amplasat pe partea laterală chiar pe butonul fizic de power/unlock. Și pe lângă această însușire deosebită trebuie să aducem în prim-plan atât culoarea, cât și designul acestui telefon inteligent. Nuanța pe care o deține acest device este o nuanță de negru-antracit cu câteva elemente de albastru ce pare mai degrabă a fi un degrade.

De asemenea pe spatele telefonului veți putea vedea o formă de pătrat care include 3 camere foto și bliț-ul LED, astfel dându-ne asigurări care tind mai mult către varianta Soul X8, iar celelalte telefoane inteligente vor avea parte în curând de câte un teaser sau în cele din urmă vor apărea pe piață. Cu alte cuvinte până când vor apărea ceva mai multe date certe oferite de către cei de la Allview nu ne rămâne decât să facem speculații și să găsim noi caracteristici cu privire la aceste produse pe care să le abordăm.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.