Allview a lansat in Romania noul laptop Allbook J

0
181

Recent compania Allview a anuntat extinderea portofoliului de laptopuri, astfel incat aduce la cunostinta cu surle si trambite noul model Allbook J, care este dotat cu un procesor Intel J Quad-Core, avand o frecventa standard de 2.0 GHz.

Astfel ca acesta ofera echilibrul perfect intre ceea ce inseamna performanta, experienta fluida pentru multitasking, dar si consumul redus de energie. Memoria RAM 8GB DDR4 este completata de spatiul de stocare SSD de 256 GB si pe deasupra are parte de un display de 15.5 inch IPS FHD. Cat despre greutatea noului Allbook J, aceasta este de 1.85 kg. Un lucru interesant de spus face referire la carecteristicile acestui laptop, caracteristici precum:

  • cu un plus de putere iti aduce mai multa productivitate;
  • are un sistem de ventilatie puternic si in acelasi timp silentios;
  • chiar si cu un design elegant laptopul este perfect portabil;
  • cat despre conectivitate, aceasta este extinsa, iar comunicarea se face in cel mai rapid mod;

Cu un plus de putere iti aduce mai multa productivitate

Echipat deja cu un procesor Intel J4125 Quad-Core 2.0 GHz si cu 4 thread-uri, si avand o frecventa bust de pana la 2.7 GHz, activitatile multitasking sunt asigurate de performanta, dar si de un consum redus de energie. Tot aici trebuie sa mai adaugam si capacitatea RAM DDR4 de 8 GB pe care o are si stocare de tip SSD M2 cu o capacitate de 256 GB. Astfel incat viteza de scriere este una foarte buna si in acelasi timp iti ofera o gestionare excelenta a activitatilor multitasking. De asemenea Allbook J are parte de SO Ubuntu ducand la stabilitate, rapiditate, eficienta, dar si libertate.

Sistem de ventilatie puternic si in acelasi timp silentios

Sistemul de racire are heatpipe-urile dispuse intr-un mod asimetric, astfel incat sa aiba eficienta maxima de ventilare si gestionand temperatura sistemului intr-un mod inteligent. Asadar Allbook J ofera performanta in timp ce temperatura optima este pastrata.

Cu un design elegant, laptopul este perfect portabil

Avand doar o greutate de 1.85 kg, laptopul este usor si portabil. Iar nuanta si finisajul gri ofera un aspect elegant si modern. Totodata are parte de un display mare de 15.6 inch IPS FHD care reda imagini cat mai realiste pentru o experienta cat mai buna.

Conectivitate extinsa si o comunicare mai rapida

Optiunile de conectivitate sunt reprezentate de Modul WI-FI 802.11 a/b/g/n/ac, camera, microfoane digitale MEMS, port USB-C, dar si porturi USB 3.0, USB 2.0, mini HDMI, cititor de carduri micro SD, dar si porturi pentru casti si retea RU45-LAN.

Pentru cei interesati de Allbook J este disponibil la un pret de 2299 lei. Iar cei care vor cumpara curand laptopul vor avea parte si de o reducere de 400 lei. Totodata mai multe detalii veti gasi aici.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.