Noutatile celor de la Allview pe piata romaneasca

0
213

Anul a inceput cum nu se poate mai bine pentru cei de la Allview. Si asta pentru ca in mare parte ei au avut atat o crestere, cat si o explozie a dezvoltarii diferitelor produse de tip tech. Mai exact in cele ce urmeaza va aducem la cunostinta ca intr-un timp cat mai scurt utilizatorii gamei de Smart TV-uri ePlay7100 se pot bucura de cele mai noi si mai in trend tehnologii pe care le au aceste noi produse.

Ba mai mult decat atat noul flagship de la Allview se bucura deja de doua dintre cele mai importante tehnologii care aduc in prim plan atat imaginea cat si sunetul oferit. De altfel cele doua tehnologii se refera la Dolby Atmos si Dolby Vision, care dau utilizatorilor acestor produse o experienta cat mai placuta si de neasemuit. Prin urmare calitatea inalta a imaginii si sunetul deosebit va vor face sa va simtiti ca intr-o sala de cinema, chiar daca voi sunteti doar in interiorul caminului vostru.

De altfel toate aceste noutati ne duc cu gandul la toate acele experiente de neegalat pe care cei de la Allview vor sa le ofere utilizatorilor prin intermediul tuturor produselor pe care acestia le realizeaza. Iar la o prima vedere nu putem sa nu amintim de smartphone-urile inteligente de ultima generatie si de acele device-uri care se reduc la laptopuri si tablete pentru acele paturi sociale care au avut nevoie de aceste gadgeturi pentru a-si desfasura activitatea mult mai usor.

Bineinteles nu trebuie sa uitam de necesitatile pe care le-au avut elevii pe parcursul scolii online, dar si de acele persoane care au avut nevoie de sprijin pentru a putea lucra din confortul casei lor. Si pana la urma asta nu este tot, caci in mare parte compania Allview a avut grija si a fost atenta la toate aceste nevoi pe care pandemia de COVID-19 le-a adus in fata noastra, a tuturor si ne-a facut sa vedem dincolo de marginile acesteia.

Una peste alta ar trebui sa ne bucuram de toate aceste produse, inclusiv de gama de Smart TV-uri ePLay7100 si de noile sale tehnologii. De asemenea puteti afla mai multe date despre acestea si va puteti forma o imagine de ansamblu asupra lor daca veti accesa site-ul companiei brasovene.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.