Noile tehnologii pentru seria de Smart TV-uri Allview ePlay7100

0
120

Indiferent de criza provocata de Covid-19 unele industrii au reusit sa se tina pe linia de plutire si chiar sa ajunga sa lanseze intr-un timp destul de scurt noi produse pe piata pentru ca toti utilizatorii sa se bucure de acestea. In aceasta categorie de industrii si tehnologii este inclusa si compania Allview, deoarece in perioada pandemiei a reusit sa lanseze noi produse in ceea ce priveste munca de acasa, dar si sa ajunga sa lanseze viitoare produse inteligente care vor veni in sprijinul tuturor utilizatorilor.

Iar aici bineinteles vorbim despre noua serie si noile modele ale seriei Allview ePlay7100. Dupa cum stiti deja noile modele de Smart TV-uri se bucura de tehnologii precum Dolby Visual, cat si Dolby Atmos, ceea ce face ca Smart TV-ul sa aiba parte de o imagine incredibila. Mai exact calitatea imaginii este mult superioara fata de cea din prezent, iar in ceea ce priveste sunetul si acesta are parte de o calitate inalta, ambele ducand la o experienta de vizualizare unica.

De asemenea pe langa aceste doua noi tehnologii trebuie sa avem in vedere si noul control vocal TOUCHLESS. Acest nou control vocal este posibil prin intermediul tehnologiei Far Field Voice Control, prin care iti poti controla Smart TV-ul fara ca macar sa te atingi de telecomanda. Prin urmare orice comanda ai vrea sa dai televizorului tau inteligent o poti face in curand si vocal, mai ales daca avem in vedere volumul Smart TV-ului, schimbarea canalului sau de ce nu pornirea si oprirea acestui Smart TV.

Si bineinteles pana acesta va aparea pe piata mai este doar un pas, insa pana atunci trebuie sa mai asteptam putin si de ce nu sa ne bucuram de celelalte produse pe care compania Allview le-a lansat deja pe piata si care vin in ajutorul tau fie ca esti la scoala sau ai munca de birou. Iar printre aceste noi produse amintim in primul rand de tablete si de laptopurile inteligente cu care aceasta companie ne surprinde de fiecare data.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.