Alview trece la ”the next level” cu X2 Soul Extreme

0
1302

Prezență constantă pe piața europeană, brand-ul românesc de smartphone-uri și tablete Alview plusează cu ultimul său smartphone ce este de departe cel mai performant produs comercializat de companie în scurta sa istorie.

Noul flagship al companiei Allview se numește X2 Extreme, are același elegant design al gamei Soul fiind la fel util pentru orice fel de activitate, indiferent că aceasta este business sau divertisment.

Spectaculosul  X2 Extreme de la Alview apare ca un smartphone Dual SIM echipat cu Helio X10, un procesor Octa Core de 64-bit de ultimă generație. Beneficiind de tehnologia CorePilot 2.0, acest modul dispune de Android 5.1 Lollipop ca și sistem de operare, fiind susținut de PowerVR G6200, o soluție grafică ce lucrează pe frecvența de 700 MHz.

3

Dispozitivul deține 3 GB memorie RAM precum și memorie Flash de 64 GB care poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD de maxim 128 GB, până la 192 GB, valoare ce reprezintă apogeul gamei Soul. Noul X2 Extreme de la Alview prezintă un nivel excelent de protecție al datelor, datorită sistemului de deblocare bazat pe amprentă, sistem ce poate fi folosit și la o eventuală criptare a fișierelor importante.

Unul din atu-urile cele mai tari ale ultimului smartphone produs de Alview îl reprezintă cele două camere ultraperformante cu ajutorul cărora poți filma la rezoluție 4K (indiferent că e zi sau noapte), având posibilitatea realizării de capturi de imagine chiar în timpul filmării, prin folosirea unui mic buton poziționat pe rama dispozitivului.

4

Imaginile surprinse cu camera principală de 24 MP au un aspect natural incredibil, obținut datorită celor două LED-uri ale flash-ului ce pot alterna tonuri diferite de culoare, așa zisele lumini ”calde” sau ”reci”. Camera principală a flagship-ului de la Alview mai dispune de 5 straturi de lentile (focus, high precision, UV, low dispersion lens și aperture), în plus fiind protejată de un strat de safir.

Noul smartphone X2 Extreme de la Alview are un display de 6 inch cu o rezoluție QuadHD (2560×1440 pixeli) care poate depăși lejer valoarea rezoluției multor televizoare. In afara opțiunilor temelor conținute (simplă,stilată, intuitivă sau romantică), X2 Extreme mai are și funcția Chameleon ce poate transpune culorile din jurul telefonului, dând senzația transformării acestuia într-un nou dispozitiv.

2

Bateria de 3500 mAh a smartphone-ului X2 Extreme de la Alview garantează o autonomie de 20 de ore de funcționare non-stop și de 350 de ore în stand-by. Plusul de energie e posibil datorită procesorului Helio X10 cu ajutorul căruia se pot asocia și combina sarcini pe toate cele 8 nuclee ale sale, rezultând performanțe cu 20% mai mari, în condițiile unui consum cu 20% mai mic. Toate aceste caracteristici de top ale noului telefon X2 Extreme de la Alview justifică prețul de 2199 lei pentru care îl poți achiziționa, deocamdată numai pe bază de precomandă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.