Amazon Dash Button: comandă diferite produse apăsând doar un buton

0
709

Idea din spatele acestui concept este simplă: când ai nevoie de un anumit produs folosit în scopuri casnice cum ar fi detergentul însă nu ai timp de cumpărături, tot ce trebuie să faci este să apeși un buton apoi Amazon îți livrează acel produs direct la ușă. Dash Button vine în mai multe versiuni în funcție de brandul și produsele pe care le comandă. Butonul se poate atașa oriunde în casă fiind dotat în scopul acesta cu un spate adeziv și un cârlig.

Deși pare a fi o glumă de 1 aprilie, Dash Button este de fapt o extensie a device-ului Amazon Dash transformată într-un gadget hardware menit să te scutească de drumurile lungi până la magazin.

Amazon Dash Button

Chiar dacă o plimbare până la magazin s-ar putea dovedi ca fiind mult mai convenientă din mai multe puncte de vedere, cei de la Amazon speră ca prin plasarea acestor butoane în apropierea produselor casnice care sunt predispuse la consum regulat să îi convingă pe consumatori să facă comenzi în avans pentru a evita complet situațiile în care aceștia rămân fără detergent sau hârtie igienică de exemplu.

Setările pentru Dash Button se realizează cu ajutorul aplicație Amazon pentru mobil, device-ul fiind conectat la rețeaua de Wi-fi. Odată configurat, butonul va trimite automat comanda pe adresa utilizatorului folosind sistemul standard de plată Amazon. În cazul unei comenzi accidentale sau dacă cel care a făcut-o s-a răzgândit, aceasta poate fi anulată cu ajutorul telefonului. Amazon nu va prelua alte comenzi în cazul în care butonul este apăsat din nou înaintea livrării primei comenzi.

https://www.youtube.com/watch?v=NMacTuHPWFI

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.