Aplicaţia Facebook Hello pentru Android, foarte utilă

0
496

Noua aplicaţie Facebook Hello pentru Android ne poate fi de mare ajutor atunci când primim apeluri şi este foarte uşor de instalat pentru că partea de configurare e ca şi inexistentă.

Facebook Hello are rolul de a ne furniza cât mai multe informaţii privind persoana care ne apelează. Iar dacă asta vă sună banal şi inutil, aflaţi că această aplicaţie e capabilă şi de a ne furniza informaţii despre persoane care ne apelează pentru prima oară şi pe care nu le cunoaştem, gen cum se numesc, imaginea lor de avatar, unde lucrează, ce şcoli au terminat, adresele exacte sau câţi ani au. Sau am putea să ne amintim că acum doar două decenii nici măcar nu puteam afla ce persoană ne sună pe telefon până să răspundem şi ridicam mereu receptorul cu adrenalina şi curiozitatea activate. Şi spun „doar” pentru că tehnologia a făcut progrese enorm de multe în acest timp.

Aplicaţia Faebook Hello, după cum îi sugerează şi numele, colaborează cu Facebook pentru a fi capabilă de furnizarea de informaţii preţioase legate de apelanţii noştri. Mai exact, singura condiţie ca aplicaţia să-şi facă treaba în caz că o instalăm e ca persoana care ne apelează să aibe numărul de telefon publicat pe profilul de Facebook, realizându-se astfel o conexiune intrinsecă între cele două servicii.

Facebook Hello generează în spate o bază de date cu informaţii despre diverse persoane mai mult sau mai puţin cunoscute nouă, fapt pentru care aplicaţia poate juca şi rolul de agendă de tip Pagini Aurii, punându-ne la dispoziţie în motorul de căutare in-app toate persoanele de pe Facebook împreună cu meseriile lor, studiile făcute, adresele şi eventual, locul în care se află în momentul căutării. De asemenea cu ajutorul acestei aplicaţii se pot bloca foarte uşor apelurile unor anumite persoane pe termen lung şi se poate vedea dacă respectivii au mai fost blocaţi şi de alţii.

Aplicaţia Facebook Hello se poate descărca gratuit din Google Play şi deocamdată este disponibilă doar în anumite ţări urmând ca în viitorul apropiat să poată fi descărcată şi din România.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.