Primul telefon cu dual boot te lasă să rulezi atât Android cât și Windows 10

0
775

Android și Windows Phone sunt două sisteme de operare mobile cât se poate de diferite iar dacă ești indecis ce să alegi, acum vei dispune de o soluție fără compromisuri. Dacă până în prezent nu erai mulțumit doar cu una dintre platforme, trebuia să jonglezi cu mai multe telefoane pentru a te bucura de amândouă. Ei bine, un nou smartphone este pregătit de lansare iar potrivit zvonurilor acesta este dual boot, asta însemnând că te va lăsa să rulezi atât Android 5.0 cât și Windows 10.

Telefonul (care încă nu are un nume) este dezvoltat de Elephone, o companie chineză de care cel mai probabil nu ai auzit însă ale cărei device-uri sunt deja disponibile în Statele Unite și Marea Britanie.

Handset-ul va veni în două variante, cea cu dual boot și o versiune care va rula doar Android, aceasta din urmă va fi lansată în mai pe când varianta dual boot va fi disponibilă abia din iunie.

Ambele versiuni au un display 1440 x 2560 de 5.5 inch, 4GB de RAM, spațiu de stocare de 32GB, o baterie care depășește 3800 mAh și un scanner de amprente. Judecând după poză se pare că ambele telefoane vor avea o carcasă din metal, așa că indiferent ce versiune vei achiziționa, vei dispune de un handset cu adevărat high-end.

Există totuși câteva diferențe între cele două versiuni pe lângă sistemele de operare. Varianta Android va avea un procesor MediaTek octa-core 64-bit, în timp ce varianta dual-OS va veni cu un chipset quad-core Intel.

Va exista de asemenea și o mică diferență în ceea ce privește camerele celor două telefoane. Versiunea cu Android va dispune de o cameră Sony IMX 230 de 21MP iar versiunea dual boot va fi echipată tot cu o cameră Sony însă va avea doar 20.7MP.

Deși acestea sunt doar zvonuri, multă lume e optimistă în ceea ce privește lansarea acestui smartphone. Singurul semn de întrebare este legat de lansarea variantei dual boot care pare puțin prea devreme in iunie având în vedere că telefonul nu are încă un nume.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.