Aplicația WhatsApp, interzisă în Brazilia!

0
840

WhatsApp este una dintre cele mai cunoscute aplicaţii pentru terminalele mobile. Cei de la WhatsApp şi-au câştigat popularitatea în timp, ajungând astăzi să devină una dintre cele mai bune aplicaţii din market-ul celor de la Google. WhatsApp înlocuieşte Messenger, este una dintre cele mai bune alternative pentru Android cu ajutorul căreia se elimina banalul şi vulnerabilul sistem de mesagerie a celor de la Yahoo.

Aplicaţia WhatsApp câştigă mii de utilizatori zilnic, şi milioane de dolari anual.

Cu toate că WhatsApp este una dintre cele mai bune aplicaţii de mesagerie online se pare că un judecător din Brazilia a hotărât interzicerea acesteia în ţara respectivă. Blocarea aplicaţiei a fost cerută încă din luna februarie, însă până acum WhatsApp a continuat să funcţioneze normal. Cei de la WhatsApp îşi fac griji în privinţa acestei ordonanţe, sperând totodată să nu piardă milioanele de utilizatori din Brazilia. Dezvoltatorii aplicaţiei se lupa cu legea şi încearcă pe cât posibil să ţină în funcţie aplicaţia şi în ţara respectivă.

David Cameron a relatat „În ţara noastră, vrem să permitem un mod de comunicare între oameni pe care să nu-l putem citi?”.
Whatsapp la momentul de faţă are peste 700 de milioane de utilizatori activi în toată lumea.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.