Australienii au reuşit imposibilul! Primele motoare cu reacţie create cu ajutorul imprimantelor 3D

0
712

Imprimanta 3D a devenit în timp una dintre cele mai importante caracteristici în viaţă de zi cu zi, ajutând la crearea unor lucruri extrem de complicate fără a depune prea multe efort. Un concept 3D făcut pe calculator poate să apară şi în viaţă reală, poată să apară chiar şi în rafturile magazinelor dacă se dovedeşte a fi un produs comercial. Sistemul de printare 3D a fost inventat acum câţiva ani şi a prins viaţă în toate domeniile. S-au creat carcase pentru telefoane, accesorii pentru bărbaţi şi femei, sculpturi şi multe altele, doar cu ajutorul acestei imprimante. Munca cu o imprimantă 3D începe să nu se mai simtă, totul facadu-se pe calculator iar singura grijă a utilizatorului fiind aceea de a alimenta sistemul cu materiale.

Australienii au luat-o înaintea tuturor şi au reuşit să facă unul dintre cele mai interesante modele de motor cu reacţie din lume. S-au folosit de imprimantă 3D şi iată că s-a ajuns la rezultate mult mai bune faţă de vechile tehnologii. Desigur, anumite piese au trebuit să fie create manual, fără ajutorul imprimantei 3D întrucât structura lor era din alt material mult mai brut.

21

Încă de când am văzut conceptul imprimantelor 3D mi-am dat seama că vor revoluţiona viitorul tehnologiei, vor reuşi să facă cea ce omul până acum nu a fost capabil cu vechile sisteme, să facă lucrurile cele mai elementare pentru dispozitivele de dimensiuni foarte mici şi să conceapă noi designer-uri pentru anumite deviceu-ri.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.