Apple a lansat iPhone SE, telefonul cu ecran de 4 inch

0
432

Deşi trăim în secolul vitezei, performanţa telefoanelor nu mai reprezintă un factor de care să ne facem griji, aspectul fiind o cauză la care încă se lucrează în cazul mai multor gadgeturi de pe piaţă.

Apple spre exemplu, a anunţat de ceva timp că vor să lanseze un device de 4 inch, în timp ce pe piaţă sunt alte dispozitive de acest gen cu mult mai mari şi mult mai frumoase la preţui cât pentru toate buzunarele. Este bine ştiut faptul că preţurile terminalelor Apple nu a fost niciodată precum cele întâlnite în aria telefoanelor de buget, cu toate că unele telefoane ar merita să se încadreze în aceea clasă.

iphone-se-telefonul-apple-de-4-inch-s-a-lansat-acestea-sunt-specificatiile_1

Ultimul model Apple, respectiv iPhone SE reprezintă pur şi simplu o întoarcere în timp. Dacă acum găsim pe piaţă telefoane de 4 inch, foarte performante şi cu tehnologii de ultimă oră, Apple apelează tot la ceea ce au învăţat pe parcurs, fără să ţină cont că cererea este mai mare în rândul telefoanelor inteligente. Au conceput un telefon de 4 inch întocmai pentru a fi mai uşor de utilizat, dar specificaţiile avute nu ne impresionează cu absolut nimic.

iphone-se-telefonul-apple-de-4-inch-s-a-lansat-acestea-sunt-specificatiile_2

Noul terminal Apple a fost lansat aseară în cadrul unei conferinţe oficiale, alături de alte deviceuri ale companiei. iPhone SE, are un ecran de 4 inch cu o rezoluţie de 1135×640 pixeli, un procesor dual-core tactat la o frecvenţă de 1.85 GHz Twister cât şi un co-procesor M9. Conform benchmark-urilor realizate de către inginerii Apple, reiese că noul model de telefon este cu 50% mai rapid faţă de iPhone 5S.

iphone-se-telefonul-apple-de-4-inch-s-a-lansat-acestea-sunt-specificatiile_1

Totodată, iPhone SE vine la pachet cu conectivitate de tip 4G LTE, Touch ID şi NFC. În zona foto/video a deviceului, acesta se prezintă cu o cameră iSight de 12 MP, capabilă să realizeze panorame de până la 64MP, să filmeze în format 4K dar şi să realizeze un slow motion de bună calitate datorită celor 240 de cadre pe secundă.

iphone-se-telefonul-apple-de-4-inch-s-a-lansat-acestea-sunt-specificatiile_2

La momentul de faţă preţul unui asemenea terminal mobil în SUA este de 399 de dolari în varianta de 16GB şi 499 de dolari pentru cea de 64GB.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.