Armele din celebrul joc Assassin’s Creed Syndicate au fost transformate în realitate

0
580

Iată că nimic nu e imposibil, dovadă fiind şi ultima creaţie a unui vlogger, ce a reuşit să transforme armele din celebrul joc Assassin’s Creed Syndicate în realitate.

Nu este pentru prima dată când Colin Furze a creat astfel de arme, el fiind protagonistul unui echipament special similar celui din seria Wolverine. Prin intermediul ghearelor şi a unui sistem special conceput, se putea caţăra pe pereţi. Furze a vrut să ducă totul mult mai departe şi în principal să le demonstreze tuturor abilităţile sale în a concepe şi a lucra cu anumite obiecte, astfel încât să le aducă din lumea virtuală în cea reală. De data aceasta a ales două dintre cele mai importante arme din noul joc Assassin’s Creed Syndicate. Precum se desfăşoară şi acţiunea în joc, armele îi vor permite acestuia să folosească clasicile cuţite ascunse şi lansatorul de frânghie pentru a se putea cațăra mult mai repede pe acoperişul clădirilor.

1488475176204121236

Potrivit informaţiilor oferite de către cei de la Polygon, lansatorul nu funcţionează precum cel din joc, dar cu toate acestea este capabil să ridice cu uşurinţă o persoană de la sol. Diferenţa dintre arma reală şi cea virtuală este confirmată de modul în care este lansată frânghia, întrucât aceasta va trebui să fie fixată de un harnaşament, fapt ce face ca escaladarea clădirii să fie ceva mai lentă.

În ceea ce priveşte sistemul pentru cuţitele ascunse, acesta pare a fi extrem de bine lucrat şi foarte apropiat de cel din joc. Lama este acţionată prin intermediul unui sistem legat de degetul arătător, ceea ce face ca întreaga operaţiune să fie mai rapidă. Dacă doriţi să vă confecţionaţi aceste două arme, Furze va pune la dispoziţie şi instrucţiunile necesare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.