Hotelul în care vei fi servit de roboți

0
972

Nu mi-am imaginat până acum că există aşa ceva, nu mi-am imaginat că voi putea fi servit de roboţi. Un hotel din Japonia, va fi cel mai avansat din toate timpurile, va fi dotat cu 72 de camere, iar preţul pe camera va fi de 60 de dolari pe noapte. Hotelul va beneficia de tehnologie de utlima generaţie şi va avea ca personal de servire 10 roboţi.

Roboţii vor putea să ne răspundă atât prin limbajul trupului cât şi verbal, vorbind fluent chineză, japoneză, coreeană şi engleză. Aceştia pe lângă celelalte beneficii enunţate mai sus sunt în stare să care bagajele, să facă cafeaua de dimineaţă, să cureţe camerele şi să ducă rufele până la spălătorie.

cel-mai-avansat-hotel-din-lume-va-avea-in-staff-10-roboti-cat-va-costa-o-camera

Desigur că acest proiect este încă în dezvoltare iar la început hotelul va avea şi oameni angajaţi. Huis Ten Bosch, Hideo Sawada a spus că „În viitor, am vrea că 90% din serviciile hotelului să fie oferite de roboţi”.

Pe lângă roboţi, hotelul mai este dotat şi cu alte tehnologii extrem de inteligente, printre care şi recunoaşterea facială atunci când vrei să deschizi uşa, detectarea caldurei corporale şi stabilizarea caldurei în camera în funcţie de aceasta.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.