Învaţă să joci biliard cu ajutorul camerei Kinect

0
907

Tehnologia evoluează în toate domeniile, dar la acest capitol nu m-am aşteptat vreodată să văd o evoluţie. Cu ajutorul unei camere Kinect totul s-ar putea simplifica, un nou sistem de învăţare ar putea deveni viral pe piaţă. Este unicat în lume, poate să te înveţe biliard într-un timp relativ scurt şi poate chiar să te facă să devii profesionist acumulând mai multe ore de exersare. Vorbim despre tehnologia Kinect, care poate să recunoască traiectoriile, bilele, masa şi toate celelalte elemente de pe aceasta. Kinect-ul ar putea ajuta în mai multe domenii pe viitor, atât în sport-uri de masă cât şi în celelalte categorii.

Modulul pe baza căreia funcţionează Kinect-ul este destul de simplist, cu ajutorul unui proiector aşezat deasupra mesei se pot afişa în timp real informaţii cu privire la traiectoria bielelor şi nu numai. Acest sistem ar putea fi de ajutor atât pentru începători cât şi pentru cei mai avansaţi care vor să îşi înregistreze loviturile şi să le exerseze în alte moduri dându-şi seama de greşeala făcută. Modulul Pool Live Aid reprezintă un instrument computerizat cu ajutorul căruia jucătorii de biliard şi snooker, pot să vadă traiectoriile bilelor în funcţie de poziţia în care este aşezat tacul pe masă.

Poate să facă unele dintre cele mai nemaivăzute combouri, poate să combine tot felul de mişcări şi să bage bilele exact acolo unde jucătorul îşi doreşte. Este o tehnologie de viitor, care i-ar putea face fericiţi pe mulţi dintre pasionaţi. Ar putea deveni una dintre cele mai inteligente tehnologii din acest domeniu, oferindule lecţii de biliard oamenilor, fără profesor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.