Ascunde cardul de credit! Poți cumpăra produse de pe Instagram

0
513

Navigarea pe rețeaua de socializare Instagram seamănă mai degrabă cu vizita la un muzeu ; poți să te uiți, dar nu poți atinge. Ei bine, în curând utilizatorii Instagram vor fi capabili să facă mult mai mult decât să se holbeze la câteva fotografii frumoase.

Marți, Instagram a anunțat că serviciul de photo-sharing va include un buton sub anumite fotografii sponsorizate. Mai exact, butoanele introduse vor fi: „Cumpărați acum” pentru a permite utilizatorilor să cumpere anumite produse direct din aplicație, „Instalează acum” pentru aplicații și „Abonează-te” pentru site-urile și buletinele de știri. Această actualizare este o nouă mutare din partea celor de a la Instagram pentru a creea o platformă mai agreabilă pentru agențiile de publicitate care sunt în căutare să interacționeze în mod direct cu utilizatorii care folosesc aceste butoane.

Instagram

Instagram a menționat într-un post scris pe blogul de afaceri că noua actualizare nu va ajută doar agențiile de publicitate, dar și comunitatea de asemenea, iar oamenii vor fi capabili să se documenteze despre un produs sau un serviciu și apoi să ia măsuri directe de la un anunț pentru a se înscrie pe un site, să cumpere un produs sau să descarce o aplicație. Instagram a mai menționat că în zilele următoare vor începe testarea câtorva dintre aceste formate de răspuns direct.

Introducerea acestor modalități de răspuns direct reprezintă o mișcare de încercare a rețelei de socializare de a atrage retaileri precum Target și Nordstrom pentru a alege noua opțiune ad built-în și să obțină abonați care să cumpere produsele lor. Anterior, Instagram a introdus o caracteristică de anunțuri Carusel pentru branduri care doresc să își prezinte produsele printr-un slideshow. Tot Carusel a inclus un buton denumit „Aflați mai multe” pentru a te redirecționa la un site web specific. A fost prima dată când utilizatorii Instagram au putut interacționa cu o imagine

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.